Турция посрещаше Люксембург в мач от група 1 на лига

...
Турция посрещаше Люксембург в мач от група 1 на лига
Коментари Харесай

Турция и Люксембург сътвориха голово шоу без победител

Турция посрещаше Люксембург в мач от група 1 на лига С от Лигата на нациите. Мачът беше пряк конфликт за нанагорнище в по-горна дивизия.

Двубоят стартира с шокиращо попадение на Марвин Мартинш, който откри за гостите след прекрасен удар. В 16-тата минута Турция получи правото да извърши дузпа и с осъществяването се нагърби един от водачите в тима - Ченгиз Юндер. Той беше безапелационен от дузапта и възвърне равенството. Турция обаче не съумя да вземе безапелационен превес през първото полувреме и се стигна до 37-мата минута, в която Боржеш Санчес даде хубаво подаване на Данел Синани, който още веднъж изведе гостите напред в резултата.

Малко повече от 60 секунди след гола Турция още веднъж възвърне равенството, откакто Максим Шанот си означи автогол. Второто полувреме стартира с тотално предимство на домакините, като създаваха забележителен брой положения, само че в 69-тата минута Херсон Родригес за трети път изведе Люксембург напред в резултата, а Турция изглеждаше шокирана. Отборът на Щефан Кунц продължи да нападна, до момента в който гостите се прибраха, осланяйки се на отбраната си. В 87-мата минута се случи разумното, когато Зеки Челик даде прекрасен пас на Исмаил Юксек, който изравни резултата, с цел да могат двата тима да поделят точките.

По този метод Турция си подсигурява първата позиция, откакто след 5 мача е с актив от 13 точки, до момента в който Люксембург след своите 5 срещи е на второ място с 8 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР