Турция планира да отвори отново за част от учениците от

...
Турция планира да отвори отново за част от учениците от
Коментари Харесай

Училищата в Турция отварят врати след месец

Турция възнамерява да отвори още веднъж за част от учениците от 15-ти февруари , съобщи министърът на образованието на страната. Това сподели Зия Селчук в изявление за CNN Turk, написа БГНЕС. Решението по отношение на вероятните сюжети за отваряне на учебно заведение ще бъде взето и споделено с обществеността 10 дни преди плануваната дата за отваряне, добави Селчук. Той посочи, че решението ще бъде взето в сходство с инструкциите на Научния съвещателен съвет за ковид и сподели, че към момента не е допустимо да се възобновят занятията за всички възпитаници по едно и също време .
Подготвени са брошури за дейностите, които могат да се правят от децата по време на насилствения престой по домовете. След отчасти отваряне на учебните заведения в края на септември, Турция възобнови системата си за отдалечено образование от 20.11.20 година Дистанционното образование продължава посредством каналите на просветителната осведомителна мрежа (EBA) на националната телевизия TRT и курсове онлайн, като всички учители могат да организират уроци онлайн посредством EBA.
 Турция отсрочи цялостното отваряне на учебните заведения Турция отсрочи цялостното отваряне на учебните заведения
Турция заяви за 1 721 нови случая на COVID-19. Освен това са регистрирани и 74 смъртни случая през миналото денонощие, заяви вестни...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР