Турция каква реклама прави по нашата телевизия? Страхотна! Гърция каква

...
Турция каква реклама прави по нашата телевизия? Страхотна! Гърция каква
Коментари Харесай

Борисов: Кого лъжем с тези зелени сертификати?

Турция каква реклама прави по нашата телевизия? Страхотна! Гърция каква реклама прави - стархотна. Ние едно " Вера Су " 36 дни не можем да го мръднем, добре че беше на плитко, другояче можеше да притеглим водолази за туристи. Зимата пристигна, към този момент по планините има сняг. Кой Ханс или Смит ще пристигна в алената зона? Миналата година при неприятния Борисов всички зимни курорти работеха на макс, разяснява той, представен от през днешния ден.бг.

На срещата климатологът проф. Георги Рачев, който е специалист и в бранш " Туризъм ", изясни, че в страната ни трябват туристи от чужбина. " Хората, които се пробват да ни ръководят, нищо не вършат и единствено отсрочват ", отсече той.

" Сега сме в тъмночервената зона единствено тъй като не се имунизираха. Не им била задоволителна акцията за имунизиране. То единствено за ваксина се приказва, какво повече трябваше да създадем. А и когато ние взимахме тези решения, нямаше ваксини, нямаше медикаменти, светът не знаеше какво става ", сподели още Борисов и напомни, че с цел да подтиква имунизацията е въвел зелените коридори.

" Имаше по 30 - 40 хиляди имунизиране дневно. Август месец щяхме да сме блеснали. Навсякъде в Европа са цялостни стадионите, стопанска система, туризъм, всичко работи. А ние поради нелепостта си да дадем половин милиард за избори, в този момент ще провалим и зимния туризъм. При мрачно алена зона нямае да имаме зимен сезон ", възмути се водачът на ГЕРБ.

" Без локдаун тогава не можеше да се мине. Но затвори и Франция, затвори и Германия, Италия първа затвори. Тогава въведохме ограниченията 60/40. Те писнаха, че постепенно става и преобърнахме Национална агенция за приходите от приходна, в разплащателна организация. Може да не е било идеално, само че това беше най-голямата рецесия в света, никой не знаеше какво става. А в този момент Кацаров споделя: " Национално злополучие. " Ама това злополучие Европа го преудоля, просто трябваше да вършим това, което Европа прави. И на Макрон му стачкуваха, и на Меркел и стачкуваха, обаче това са ръководители. А ние пропиляхме времето ", съобщи още Борисов.

" Вера Су " ни лиши 36 дни, несъмнено Европа се пита дали не е по-замърсено морето. Сега и акция, която да демонстрира, че не е ни би трябвало. Зимен туризъм ще прави със зелени документи. Кого лъжем с тези зелени документи? Можеш ли да пътуваш до Англия с този подправен документ за една доза? Не можеш - тъй като побългаряваме всичко! Мерки няма, а те теглят по половин милиард вяска седмица, които на никое място ги няма. Къде са? ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Парите за " Хемус " бяха там и те ги взеха. Бяхме ги заделили в обособена сметка. Спряха градежите на пътища и не можеш да стигнеш до хубостите на България. Ще убият зимния туризъм. Нали приказвам с хотелиерите. Чака ни тежка зима ", коменира някогашният министър председател.

3 млн. лева повече за ток за уличното осветяване плащала в този момент столична община, изясни пред Борисов кметът на София Йорданка Фандъков.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР