Турският президент Реджеп Тайип Ердоган поздрави ДПС във видеообръщение по

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган поздрави ДПС във видеообръщение по
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган похвали Бойко Борисов за борбата с коронавируса

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган поздрави Движение за права и свободи във видеообръщение във връзка 10-ата Национална конференция на партията, която се организира онлайн, съобщи Дарик.

"Вярвам, че Движението за права и свободи, заело своето място в българската народна власт, в случай че е рекъл Господ, ще продължи по своя път с по-всеобхватно и приобщаващо схващане през новия интервал. Турция също ще продължава да бъде до вас, на основата на добросъседските си връзки, другарството и съюзническите връзки с България. ", сподели Ердоган.

"Благодаря ви за поканата, макар че не успяхме да откликнем на поканата сърцата ни са с вас. Пожелавам триумф на конференцията, която да бъде мотив за богатството на сънародниците ни в България. Пожелавам триумф на всички мои братя и сестри и най-много на ръководителя на партията, които ще бъдат определени на служба в завършек на конференцията по волята на делегатите”, добави той.

Ердоган похвали и премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за битката с ковид.

"С водачеството на скъпия ми другар премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г България с решителност се бори с ковид ", уточни той.

"Изхождайки от разбирането, че другар в потребност се познава, Турция, също оказва поддръжка съгласно силите си на другарските и приятелски нации в този развой. В най-критичния интервал на пандемията бяхме до нашата съседка България, предоставяйки ѝ здравна помощ и поддръжка. По този мотив сервирам своите съболезнования на нашите сънародници и български съседи, изгубили свои близки по време на коронавирусната пандемия ", сподели още Ердоган.

Тази пандемия ни подсети за огромното значение на солидарността и шерването. Единството и сплотеността са ключът към триумфа във всяка една област - от политическата битка до напъните за разширение на правата и свободите, добави турският президент.

"С тези мисли най-после бих желал още един път да благодаря за общителната ви покана и да пожелая сполучливо протичане на конференцията. Във ваше лице сервирам своята любов и почитание на всички наши сънародници и на цяла България. Останете със здраве ", приключи Ердоган.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР