Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи няколко приоритетни цели, след

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи няколко приоритетни цели, след
Коментари Харесай

Ердоган посочи няколко от своите приоритета

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган дефинира няколко предпочитани цели, откакто стартира новия си мандат, съобщава Bulgaria ON Air, цитирайки " Хюриет ".

" Премахването на проблемите, произлизащи от нарастването на цените, породено от инфлацията, и компенсирането на загубите на богатство са най-неотложните въпроси през идващите дни. За нас не е мъчно да ги решим ", съобщи в първото си изказване след успеха си на втория тур Ердоган.

Новият интервал ще бъде ориентиран към вложенията, заетостта, производството и износа. Приоритетите на Ердоган в стопанската система включват нови решения за понижаване на инфлацията, ограничения за попречване на несъразмерното нарастване на наемите и обезпечаване на непоклатимост и доверие в стопанската система.

Според Ердоган в рамките на няколко години би трябвало да бъдат издигнати 240 000 непрекъснати къщи. По този метод се цели в тези райони да бъдат заселени 1 милион сирийци. П

В новия си мандат като приоритет Ердоган сложи да бъдат издигнати 650 000 домове в земетръсни зони, от които 143 000 селски. 319 000 от тези домове ще бъдат подготвени през октомври-ноември тази година. 

Ще се форсира построяването на непрекъснати жилища. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР