Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Ердоган към Щолц: За да бъде разрешен израелско-палестинският конфликт, е важно да бъде създадена суверенна Палестина

Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва разиска по телефона с немския канцлер Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021 израелско-палестинския спор и опциите за намиране на решение на произлизащите от него филантропични рецесии, заяви Дирекцията по връзки на турското президентство. 
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 298
Ердоган е декларирал, че Турция поставя всички старания за преустановяване на ескалацията допустимо най-скоро и е подготвена да предприеме доста мирни стъпки, в това число ходатайство.

По думите на президента " за фундаменталното решение на казуса от значително значение е обещанията, дадени на Палестина, да бъдат спазени и интернационалната общественост да застане отпред на основаването на целокупна, самостоятелна, суверенна палестинска страна със столица Източен Йерусалим в границите от 1967 година ", отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР