Турският президент продължи и днес с твърдата реторика по адрес

...
Турският президент продължи и днес с твърдата реторика по адрес
Коментари Харесай

Ердоган: Знаят ли народите на Гърция и Франция какво ще им дойде до главата заради неадекватните им управници

Турският президент продължи и през днешния ден с твърдата изразителност по адрес на Гърция в подтекста на задълбочаващото се напрежение в Средиземно море поради различията сред двете съседки за правата за експлоатиране на естествени залежи в оспорвани региони.
Ердоган провокира " враговете на Турция " да й се опълчат, в случай че смеят, добавяйки, че турската страна е " подготвена да заплати всяка цена ", съобщи частната турска телевизия НТВ, представена от.
 Блянът на Ердоган: Нова Османска империя Блянът на Ердоган: Нова Османска империя
Ислямски свещеник с меч в ръка държа първата проповед в истанбулската „ Света София “. Този жест символизира мечтанията на се...
" Ние не се опасяваме от борба. Не се колебаем да дадем мъченици и ранени в този път ", сподели Ердоган. " Знаят ли народите на Гърция и Франция какво ще им пристигна до главата поради несъответстващите им управници ", запита той. По думите на президента всеки, който се изправи " по суша, море и въздух " против Турция, ще види нейната " решителност да отбрани правата си, произлизащи от интернационалното право ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР