Tурският гранд Галатасарай проявява интерес към суперзвездата на Манчестър Юнайтед

...
Tурският гранд Галатасарай проявява интерес към суперзвездата на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Галатасарай ще пробва да шокира света с трансфера на Роналдо

Tурският гранд Галатасарай демонстрира интерес към суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. Според локалното издание „ Hurriyet “, от „ чим бом “ към този момент са провели диалози с представителите на португалеца.
Прочетете още
Петкратният притежател на „ Златната топка “ към този момент е уведомил управлението на Юнайтед за желанието си да напусне през лятото, защото желае да играе футбол в Шампионската лига през новия сезон. Подобен трансфер обач доста мъчно би станал факт, защото отборът на Окан Бурук няма да взе участие в най-престижния клубен шампионат през новата акция.

В същото време Галатасарай е на път да приключи още две огромни покупко-продажби. Турците са доста покрай привличането на полузащитника Лукас Торейра от Арсенал, а също по този начин се надяват да вземат в редиците си някогашната звезда на Наполи Дрийс Мертенс, който е свободен сътрудник, откакто договорът му с италианците изтече и не беше възобновен.

По-рано през днешния ден Роналдо се появи от аварийна пейка при домакинската загуба на Манчестър Юнайтед с 1:2 от Брайтън в дуел от първия кръг на Висшата лига.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР