Джихадисти от групировката Ислямска държава убиха 15 бойци от силите

...
Джихадисти от групировката Ислямска държава убиха 15 бойци от силите
Коментари Харесай

Джихадисти от “Ислямска държава“ убиха 15 бойци от силите на режима в Сирия

Джихадисти от групировката " Ислямска страна " убиха 15 бойци от силите на режима на президента Башар ал Асад в Сирия през днешния ден, съобщи Франс прес, като се базира на неправителствена мониторингова организация.
Прочетете още
Сирийският център за наблюдаване на правата на индивида заяви, че офанзивата е била осъществена в необитаем регион в източната част от централната провинция Хомс. Джихадистите нападнали изненадващо три военни обекта, написа Българска телеграфна агенция.

До момента сирийските държавни медии не са съобщили за офанзивата, отбелязва Агенция Франс Прес.

Въпреки че през 2019 година загуби териториите, които контролираше в Сирия, радикалната формация, чиито бойци се крият в пустинята, не престават да правят набези. Те вземат под прицел основно силите на режима на Асад, който е поддържан от Иран и Русия, както и кюрдските милиции, които са съдружници на Съединените щати.

Последната огромна офанзива на " Ислямска страна " в Сирия датира от предишния месец. 28 сирийски бойци и бойци от проправителствени милиции бяха убити в регион, следен от режима, също в провинция Хомс, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР