Турската авиокомпания Turkish Airlines излезе с позиция за аварията на

...
Турската авиокомпания Turkish Airlines излезе с позиция за аварията на
Коментари Харесай

Turkish Airlines излезе с позиция за аварията на пътнически самолет

Турската самолетна компания Turkish Airlines излезе с позиция за повредата на пътнически аероплан. Припомняме, че в неделя стана случай по линията София-Истанбул. След излитането на машината от столичното летище е открит механически проблем и се е наложило ръководството да продължи ръчно. На борда е имало 95 души.

От компанията прецизират, че водачите на борда са напарвили нужните по разпоредбите на интернационалната авиация известия към пасажерите. Съобщението „ Пригответе се за удар “ също е част от протоколите.

Тече следствие за зародилия механически проблем със системата за ръководство. Всички нужни инспекции и поддръжки на машината са осъществени на време и дават отговор на техническите стандарти твърдят от самолетната компания.

Ето и известието:

" На 6 февруари полет TK1030 на Turkish Airlines се връща вСофия малко след излитането си поради механически усложнения на системата зауправление.Пилотите на борда вършат нужните по разпоредбите на интернационалната авиациясъобщения към пасажерите. Съобщението „ Brace for impact “ също е част от протоколите,спазвани от водачите.Самолетът се приземява сполучливо в София.Тече следствие за зародилия механически проблем със системата за ръководство.Всички нужни инспекции и поддръжки на машината са осъществени на време иотговарят на техническите стандарти. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР