Турнирът за Купата на България по баскетбол ще се превърне

...
Турнирът за Купата на България по баскетбол ще се превърне
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА преди Купата на България: Искаме да заразим децата и да напълним Арена София

Турнирът за Купата на България по баскетбол ще се трансформира в същински празник за децата, това дадоха обещание Левски и ЦСКА на взаимна конференция през днешния ден. Надпреварата ще се организира идната седмица в “Арена София ”, а двата клуба са нейни съорганизатори.

“Радващо е, че това е единствената зала в България, която няма да даде преимущество на някой. Не срещнахме никакво противопоставяния от никой – клубове и федерация. Нямахме проблеми и всички клубове, които ще вземат участие, поддържаха това София да е хазаин “, съобщи Тити Папазов.
6  Пресконференция на Левски и ЦСКА за купата на България по баскетбол
“Едно от нещата, които дадоха причина да се случи това взаимно домакинство, е нашата непосредственост с Чакмаков и Гергов. Баскетборът е един от най-интелигентните спортове. Може да има противници на терена, които отвън терена ядат един общ самун. Едно време Левски и ЦСКА стояха дружно и нямаше войни. Нашите взаимоотношения с ЦСКА са прелестни и по този начин се роди тази концепция. Знаем, че ще бъдем упреквани, че залата няма да се изпълни, тъй като нямаме тази огромна баскетболна аудитория ”.
6  Пресконференция на Левски и ЦСКА за купата на България по баскетбол
“Без ЦСКА и Левски ползата не може да бъде същия. Започнахме неубедително шампионата, само че в този момент към този момент ни спрягат за фаровити, което не знам какъв брой е добре. Всички приказват, че сме любимци. Работим последователно, професионално, подсилихме и тима ”, съобщи Робърт Гергов.

Мотото на шампионата тази година е оптимален брой родители и двойно повече деца. Затова ще бъде изработен жест към школите и всички възпитаници, които ще влизат гратис с ученическа карта. Тити Папазов се пошегува, че преди време е написал стотици извинителни бележки, когато е ходил на учебно заведение и в този момент е подготвен да го направи.
6  Пресконференция на Левски и ЦСКА за купата на България по баскетбол
“Надявам се да напълним залата, тъй като от дълго време не е имало такива събития в залата. Надявам се всички софиянци да се насладят на баскетбол. Време е родителите още веднъж да стартират да водят децата си в залите и по стадионите. “Арена София ” е съвършено оборудване. Сигурен съм, че ще станат чудесни мачове. Ще се постараем да има шоу на почивките - с мажоретки, разнообразни шампионати ”, изясни Филип Виденов, който се е заел с тази част от организацията.

“Целта ни е да заразим децата. Ние живеем във време, в което Сашко Везенков е най-хубавият баскетболист в Европа. Не се знае по кое време ще имаме различен като него. Такава мощна доминация в Европа, би трябвало да се гордеем с него. Рядко се случва един баскетболист да одреме и трите награди в една година. Трябва да използваме всеки момент, в който той покорява залите в Европа “, съобщи Тити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР