Турнирът в Рим почти достигна своята кулминация, като днес ще

...
Турнирът в Рим почти достигна своята кулминация, като днес ще
Коментари Харесай

Ден за полуфинали във Вечния град: Коментирайте днешните мачове


Турнирът в Рим съвсем доближи своята кулминационна точка, като през днешния ден ще се изиграят полуфиналите както при мъжете, по този начин и при дамите. Програмата на централния корт стартира в 13:00 ч. с мача сред защитаващата купата Ига Швьонтек и третата сложена Арина Сабаленка. След това идва време за новия епизод на едно от най-вълнуващите съперничества в актуалния мъжки тенис – това сред Стефанос Циципас и Александър Зверев.

Днешният полуфинал ще бъде трети посред им от началото на тазгодишния сезон на клей, като Циципас в профил германеца в Монте Карло (6-4, 6-2), само че няколко седмици по-късно олимпийският първенец взе реванш в Мадрид (6-4, 3-6, 6-2).

В третия мач от програмата Онс Жабур ще се изправи против сензацията на шампионата Дария Касаткина, след което Новак Джокович ще излезе против Каспър Рууд. И двата досегашни конфликта сред двамата приключиха с победа за сърбина, като един от тях бе полуфинал в Рим – 7-5, 6-3 през сезон 2020, когато Джокера подвигна трофея.

При триумф през днешния ден Джокович ще доближи до финала във „Форо Италико“ за четвърти следващ път, а също така ще запише победа №1000 в професионалната си кариера.
Централен корт, начало в 13:00 ч.
Ига Швьонтек – Арина Сабаленка
Не преди 15:30 ч,
Стефанос Циципас – Александър Зверев
Не преди 18:00 ч.
Онс Жабур – Дария Касаткина
Не преди 20:30 ч.
Новак Джокович – Каспър Рууд
Никола Мектич/Мате Павич – Симоне Болели/Фабио Фонини

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР