Турнирът в Индиън Уелс наближава своята кулминация. Днес ще станем

...
Турнирът в Индиън Уелс наближава своята кулминация. Днес ще станем
Коментари Харесай

Полуфинали при жените в Индиън Уелс


Турнирът в Индиън Уелс наближава своята кулминационна точка. Днес ще станем очевидци на полуфиналите при дамите в конкуренцията на сингъл, както и на тези при мъжете и дамите на двойки.

Днешната стратегия предлага много завладяващи конфликти, коефициентите за които можете да видите на .

Не преди среднощ ще стартира конфликтът сред Арина Сабаленка и Мария Сакари. Беларускинята доближи до днешния мач след безапелационна победа над шестата сложена Кори Гоф, само че международната №7 сподели, че умее да се измъква от сложни обстановки. Гъркинята изоставаше със сет в три от досегашните си дуели в тазгодишния шампионат в Калифорния и през днешния ден ще излезе на корта, стремейки се към втори следващ край в „ Рая на тениса “.

Няколко часа по-късно ще забележим борба сред две сегашни шампионки от Големия шлем – Ига Швьонтек и Елена Рибакина. Световната №1 гледа самоуверено към втора поредна купа в Индиън Уелс, като към момента няма изгубен сет от началото на шампионата, като също така ще търси реванш от Рибакина за провалянето на осминафинала на Australian Open.
Stadium 1, от 20:00 Коефициенти
Крейчикова/ Синякова – Аояма/Шибахара *
Хадад Мая/Зигемунд – Като/Сутяди *
Не преди 00:00
Мария Сакари – Арина Сабаленка /
Не преди 03:00
Ига Швьонтек – Елена Рибакина /
Не преди 05:00
Иснър/Сок – Бопана Ебдън /



Днес още веднъж ще забележим на корта и някои от водещите български тенисисти. Адриан Андреев ще играе на четвъртфинал на Чалънджър шампионата в Секешфехервар, като негов конкурент ще бъде първия подложен Фабиан Марожан (№163). Симон-Антони Иванов ще играе осминафинал в Ираклион, където негов конкурент ще бъде Алекси Лофман (№931), а Пьотр Нестеров ще се изправи против Хеймиш Стюарт (№1104) на четвъртфинала в Шарм Ел Шейх.

Междувременно при дамите Гергана Топалова ще играе с първата сложена Тара Вурт (№178) на четвъртфинала на W25 шампионата в Палманова, до момента в който Денислава Глушкова ще се изправи против международната №550 Дария Лодикова на същата фаза на W15 конкуренцията в Анталия.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР