Турнето ѝ 1989 събра 250 млн. долара, превръщайки се в

...
Турнето ѝ 1989 събра 250 млн. долара, превръщайки се в
Коментари Харесай

Тейлър пак ще чупи рекорд с турне

Турнето ѝ 1989 събра 250 млн. $, трансформирайки се в най-доходоносното турне за 2015. И наподобява Тейлър Суифт е на път да задмине личния си връх. 28-годишната звезда съумя да изкара 54 млн. $ единствено от първите 7 концерта от турнето си Reputation Tour, което ще продължи през ноември в Япония.

Първото шоу на Тейлър бе на стадиона University of Phoenix, където са свирили легендите от Metallica. Суифт съумя да продаде над 60 000 билета за концерта си, като от тях завоюва 7 млн. $ – доста повече от досегашния рекордьор Metallica, които включиха мястото в турнето си WorldWired Tour. Легендарната тайфа продаде билети за 5,2 млн. $.

Според Billboard Суифт е на път да сложи нов връх, прогнозирайки, че турнето ѝ ще бъде оценено на към 400 млн. $.

Певицата несъмнено знае по какъв начин да притегли публика. Неотдавна тя даже предложения приятелката си Селена Гомес за неочакван дует на сцената. Двете дами извършиха шлагера на 25-годишната брюнетка Hands to Myself и докараха публиката до възторг.

„ Причината тя да е една от най-хубавите ми приятелки е, че в никакъв случай не е осъдила и едно мое решение “, показа от сцената Тейлър, а Селена добави, обръщайки се към почитателите: „ Благодаря ви от дъното на душата си, че подкрепяте човек, който е най-красивата, мощна и самостоятелна жена, която в миналото съм срещала. Благодаря ви, че подкрепяте най-хубавата ми другарка “.

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР