“Турне в България с най-близките ми хора и музиканти. Мечта,

...
“Турне в България с най-близките ми хора и музиканти. Мечта,
Коментари Харесай

Влади Михайлов кани на концерти в пет града

“Турне в България с най-близките ми хора и музиканти. Мечта, която се надявам да споделя с всички вас! ”. С тези думи артистът, артист и китарист Владимир Михайлов се обърна към многочислените си почитатели, с цел да анонсира идното си огромно музикално турне в България.

Концертите са обединени от заглавието The Winner Tour, което е естествено продължение на успеха на надарения актьор в последния сезон на телевизионното шоу „ Като две капки вода “. На сцената дружно с Влади Михайлов ще бъдат приятелите и съидейниците от SLNG, P.I.F. и Никеца.

През лятото вълнуващото турне ще премине през пет града. Стартът е на 21 август в София, а музикантите ще се качат на сцената на Sofia Summer Fest. Следват Пловдив на 30 август в Plovdiv Stage Park, Варна – на 31 август в The Brick Port, Бургас - 20 септември в Летния спектакъл и на 21 септември в Плевен в Летния спектакъл.



„ Очаквам с неспокойствие това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има доста изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови части. Включили сме и най-любимите песни на „ Сафо “, с които стартира моят музикален път. С тях ще открием и ще приключим концертите. Ще си партнираме и с Никеца ", споделя за турнето Владо Михайлов. Ще звучат и негови авторски песни.

Всички музиканти, които ще се качат на сцената дружно с артиста споделиха, че са извънредно щастливи и с неспокойствие чакат срещите с почитателите.

Владимир Михайлов се занимава с кино от 20 години, само че музиката е движеща мощ за него още от дете. „ От дребен бленувам да стана артист, китарист и артист. Да съм на сцената е сбъдната фантазия за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което желая. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах доста съществено, с цел да се отдам на музиката “, прям е актьорът, който приключва британска лингвистика в Софийския университет. Той потвърждава, че геният не постоянно се нуждае от тапия по музика и актьорско майсторство, с цел да бъде огромен актьор. 

Дарбата и харизмата му се открояват и в хитови и обичани от публиката мюзикъли, в които взе участие с основна роля - Фантома във „ Фантомът на операта “, Сам - в „ Mamma Mia! ", Жан Валжан в „ Клетниците “, Юда - в рок операта " Исус Христос суперзвезда ".



Снимка: Георги Ангелов

Сред почитателите на поп и рок музиката у нас Владо Михайлов е прочут и като фронтмен на групите „ Сафо “, REWIND! и SLNG. Участвал е два пъти в състезанието „ Евровизия “ - с Equinox и Кристиан Костов. Често е на музикалната сцена с група P.I.F., като гост-изпълнител. Има голям брой награди за музика със „ Сафо “, измежду които „ Дебют на годината “ (2003 г.), „ Група на годината “ (2004 г.), „ Песен на годината “ - „ Пустинна земя “, и други

Тази година през май Влади Михайлов завоюва безапелационно шоуто " Като две капки вода ". На финала той сграбчи вота на феновете в ролята на Васил Найденов с осъществяването на песента " Болката отляво ". Най-емоционалното осъществяване на вокалиста на REWIND! и SLNG беше в облика на Фреди Меркюри. Актьорът разплака всички със своята разтърсваща интерпетация на " Бохемска рапсодия ".

В самото шоу Владимир Михайлов сподели още веднъж, че не е просто подражател, а създател със личен музикален жанр и нюх за темп и музикална естетика. Самият той написа текстове за песни и композира музика.



Снимка: Марина Чертова

Владимир Михайлов отделя доста време и пристрастеност и на другата си огромна обич - киното. Той взе участие във филмите „ Възвишение “ и „ Нокаут или всичко, което тя написа “. За телевизионните фенове се трансформира в обичана звезда около основната роля на Денис Топал в сериала „ Братя “, който се излъчва в ефира на Нова телевизия пет сезона.

В околните месеци се чака да излезе и филмът с негово присъединяване “Оста на живота ” на режисьора Атанас Христосков по книгата на духовния преподавател Свами Тиртха. Тази пролет Владо снима и още един филм - " Защото обичам неприятното време “ на режисьора Яна Лекарска. Там артистът си партнира с Неда Спасова, с която участваха дружно в " Братя ".

Успешното партньорство на Владимир Михайлов с Йоанна Темелкова, с  която също бяха екранна двойка в сериала, се придвижи успешно и на театралната сцена. През пролетта артистът направи своя дебют в трагичния спектакъл със спектакъла „ Аз и Ти, преди Ние “. Паралелно с музикалното турне, Владо е и на театрално турне с Йоанна Темелкова. Съвместната им режисура се радва на огромен триумф измежду феновете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР