Туркинята Дениз Хайрула ще спечели риалити шоуто Ергенът. Бившата на

...
Туркинята Дениз Хайрула ще спечели риалити шоуто Ергенът. Бившата на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ето коя ще спечели Ергенът

Туркинята Дениз Хайрула ще завоюва риалити шоуто " Ергенът ". Бившата на починалия Христо Сираков, прочут като Стоте манекенки, е служебният победител в предаването, настояват източници на Lupa.bg.

Дениз e на финалната права с Виктория Капитонова и Александра Гърдева, които към този момент няколко пъти са спрягани като победителки. Източниците ни са сигурни, че Виктор ще изгони рускинята Виктория, откакто заля Алекс с питието си, а психоложката ще пожелае да напусне шоуто, тъй като е разочарована от формата. Така Дениз ще завоюва първото място, въпреки " Ергенът " да не си пада най-вече по нея.



Трите кандидатки за сърцето на Виктор, които останаха до финала

Мачото призна, че харесва по-зрели дами, дори и такива с деца. Виктор Стоянов не скри, че си падна най-вече по художничката Марта, само че я изгони, тъй като тя към момента е влюбена в някогашния си мъж и просто желае да се позабавлява, а след това да се върне при бащата на щерка си.

Деница също впечатли Виктор със зрелостта си, кариерата и мощния си темперамент, само че и тя отпадна от шоуто. Едва преди финала красавецът прогледна и видя, че рускинята е нахалница и желае тя да командва в предаването, само че не тъй като е доста влюбена, а тъй като е амбициозна и ика да е нейното.

Според източниците ни менно Дениз е тази, която ще стигне най-далеч в шоуто, надлежно ще задълбочи и връзките си с Виктор. Преди време това загатна и Виктория Капитонова.

Самата Дениз не разкрива дали тя си има другар сега, нито в случай че е по този начин - до каква степен е сериозна връзката й. Брюнетката не дава отговор непосредствено, само че по-скоро загатна в един от отговорите си, че в никакъв случай не е сама.



Виктор си пада по зрели жени
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР