Туризмът е двигател на икономическото развитие и ние ще работим

...
Туризмът е двигател на икономическото развитие и ние ще работим
Коментари Харесай

Зарица Динкова в Узбекистан: Туризмът е двигател на икономическото развитие на всяка страна

„ Туризмът е мотор на икономическото развиване и ние ще работим за този бранша “

Това съобщи министърът на туризма Зарица Динкова , която взе участие в 120-ата сесия на Изпълнителния съвет на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации /UNWTO/, която се организира в узбекистанския град Самарканд .

В своето изявление тя акцентира значимостта на работата на България за развиването на туризма , употребявайки прагматичен и приобщаващ метод. Той цели постигането на задачите на Организацията и насърчаването на по-устойчив и наличен туризъм. Министър Динкова акцентира, че това е секторът, който играе основна роля в икономическото развиване и в съединяването на разнообразни народи и култури по света.

Тя също по този начин изрази признателност от името на България към UNWTO и другите държави-членки за тяхното съдействие през последните няколко години, изключително в светлината на провокациите , пред които се изправи промишлеността. Тя също по този начин изрази благодарност към Узбекистан за отличното посрещане и организация на събитието.

На сесията бяха приветствани новите членове на Изпълнителния съвет и бяха утвърдени нови членове в другите комитети, свързани с бюджета, програмата, асоциирани членове, статистика, конкурентоспособност, резистентност и онлайн образование .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР