Туристите в една от най-популярните плажни дестинации в света могат

...
Туристите в една от най-популярните плажни дестинации в света могат
Коментари Харесай

Туристите в една от най-популярните плажни дестинации в света могат да получат много солена глобичка

Туристите в една от най-популярните плажни дестинации в света могат да получат доста солена санкция, в случай че ги заловен да облекчават дребната си потребност в морето. Властите в град Виго в провинция Галисия обявиха, че всеки, който е хванат да прави " дребната си потребност “ в морето или на плажа, ще получи санкция от 750 евро.

Градският съвет разгласи уринирането на обществено място за " дребно нарушаване “ и " нарушение на нормите за хигиена и санитарна сигурност “, оповестява " Дейли Мейл “.

Градските управляващи ще конфигурират публични тоалетни на плажовете по време на мощния туристически сезон, които да са разполагаем на всички плажуващи, които имат потребност от облекчение.

Местните управляващи, обаче, считат да отидат и по-нататък и да не се лимитират единствено с санкции.

Преди новия летен сезон Испания наложи нови строги правила за туристите. Те могат да бъдат санкционирани, в случай че се разхождат по бански отвън плажните зони. Глоби ще има и за изхвърляне на отпадък на плажа, а също по този начин е неразрешено паленето на барбекю на плажа и къпането в морето със сапун.

Мярката, която сигурно ще шокира доста български туристи, е санкцията за всички плажуващи, които се пробват да си запазят място на плажа с забрадка. Тя влиза в действие на 18 юли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР