Туристите в Алпите бяха предупредени официално, че кравите в района

...
Туристите в Алпите бяха предупредени официално, че кравите в района
Коментари Харесай

Предупреждение към туристите в Алпите: Кравите са опасни

Туристите в Алпите бяха предизвестени публично, че кравите в региона са рискови. Властите сложиха предупредителни табели и спомагателни ограждения, с цел да предпазят хората от огромните животни.

Няколко души пострадаха от конфликти с крави, а една туристка даже беше убита. Именно туристите постоянно се пробват да си вършат селфита и видеоклипове с животните, показва Нова телевизия.

Когато имат телета, кравите са по-раздразнителни, а при съдбовния случай с туристката били предизвикани от кучето на дамата.

На табелите написа да се стои надалеч от кравите и да не се употребяват кучешки каишки, които са привързани за тялото на притежателя.

„ Хората не схващат, че добитъкът може да е рисков. Най-често случаите се провокират от кучета. Много от туристите водят домашни любимци, от време на време без да са вързани.

Друг път са прикрепени непосредствено за притежателя, което провокира спомагателна заплаха, в случай че кравата подгони кучето ”, сподели Георг Майер от Алпийска бизнес асоциация на Горна Бавария. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР