Туристическият бизнес връща средно по 2 евро на всеки английски

...
Туристическият бизнес връща средно по 2 евро на всеки английски
Коментари Харесай

Връщаме по €2 на англичанин и по €1 на германец заради оплаквания от туризъм у нас

Туристическият бизнес връща приблизително по 2 евро на всеки британски екскурзиант и по 1 евро на всеки немски екскурзиант. Това разкри доцент Румен Драганов от Института за разбори и оценки в туризма пред Bulgaria ON AIR.

Той изясни, че постоянно се случва да има разминаване сред обещаното на задграничните туристи в рекламните брошури и действителността. Драганов обаче бе безапелационен, че има и туристи, които целеустремено търсят проблем и скандал, с цел да могат по-късно да си желаят парите назад.

" Огромната част от туристите са положителни хора, които идват да си създадат удоволствието. Има единични случаи, които спекулират. Големите застрахователни компании в Европа се борят с това нещо. Когато има разминаване сред контрактуваното и полученото, би трябвало да си търсим правата. Те обаче се пазят в съда с документирани обстоятелства. На всеки англичанин връщаме приблизително 2 евро, а на немец приблизително по 1 евро. Англичаните имат цяла система за отбрана на жителите. Те имат застраховки за слънчево време ", сподели Драганов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР