Туристическа компания е обявила необичайна екскурзия, за която търси желаещи.

...
Туристическа компания е обявила необичайна екскурзия, за която търси желаещи.
Коментари Харесай

Търсят кандидат-турист за необичайна екскурзия

Туристическа компания е оповестила необикновена екскурзия, за която търси искащи. Задачата на определения екскурзиант ще е да посети гратис най-хубавите тематични паркове в света, в това число Walt Disney World и Universal Studio, в разстояние на три седмици, оповестява Mirror.

През април или май тази година претендентът ще би трябвало да отиде в Орландо (Флорида, САЩ), с цел да се вози на всички влакчета и атракциони, да гледа шоута, да опита локалната храна, и още доста, доста атракции. При това изцяло гратис и без въобще да чака по опашки за атракционите. А най-хубавото е, че може да вземе и компаньон със себе си, още веднъж изцяло гратис, като туроператорът ще покрие всички разноски.

Кандидатът ще бъде оборудван с видеокамера и фитнес-гривна, които да наблюдават за настроението му, а и той да може да прави видеобележки за прекарванията си.

Но даже това не е всичко. След триседмичен маратон, туристическата компания ще заплати на щастливеца три хиляди паунда.

Служителят има едно-единствено обвързване: откакто опита всички атракциони, храната и се наслаждения на шоута, да даде обстоен отчет за прекарванията и усещанията си – като се стартира от общите усещания, и се приключи с изложение на местата за хранене. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР