Турчин, болен от левкемия, от 14 месеца е под карантина

...
Турчин, болен от левкемия, от 14 месеца е под карантина
Коментари Харесай

Турчин от 14 месеца е под COVID карантина след 78 положителни теста

Турчин, болен от левкемия, от 14 месеца е под карантина поради COVID-19, откакто е дал позитивен резултат на 78 теста за ковид, оповестява турската държавна телевизия ТРТ Хабер.

56-годишният Музафер Каясан, живеещ Истанбул, се е разболял от ковид през ноември 2020 година и след лекуване в болница е бил изписан, само че все пак е траял да дава позитивен резултат на тестванията за вируса.

Каясан, който повече от година е заставен да живее изолиран в една стая и не може да вижда околните си, търси помощ от управляващите за излаз от обстановката. Той е прекарал девет месеца в болница и пет месеца в дома си в самоизолация.

Каясан споделя, че лекарите са му споделили, че тестванията му не престават да бъдат позитивни поради отслабената му имунна система вследствие на болестта от левкемия. Той споделя, че лекарите го поддържат с медикаменти за усилване на имунната система.

Същевременно брачната половинка му и синът му са прекарали известно време с него, само че и двамата са били по-късно с негативни резултати от проби за ковид. Първоначално той е считал, че е притежател на вируса, само че никой не се е заразил от него.

Лекарите са му обяснили, че няма признаци, само че към момента има следи от COVID-19 в тялото си и това е причина за позитивните резултати от тестванията.

Мъжът споделя, че коронавирусът е поставил завършек на обществения му живот и че мощно страда от това, че не може да бъде с обичаните си хора. Същевременно той не може да бъде имунизиран против COVID-19 поради това, че е с позитивен резултат от тестванията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР