Турбуленциите в личния живот на Радина Червенова и Константин Каменаров

...
Турбуленциите в личния живот на Радина Червенова и Константин Каменаров
Коментари Харесай

Радина Червенова и Коко Каменаров разделени?

Турбуленциите в персоналния живот на Радина Червенова и Константин Каменаров нямат край . След като се разведоха, а след това се събраха още веднъж, трусовете във връзката им не престават. Отскоро Каменаров бил забелязван постоянно да се среща с непозната и по-млада от него брюнетка, с която се виждали в уединени заведения в центъра на столицата, разясняват близки до двойката. Очевидци на срещите им споделят, че той в никакъв случай не бил придружаван от жена си Радина на тях и в профил изглеждало като че ли флиртува със симпатичната млада - дама, чиято компания напоследък предпочитал.

Не е ясно дали тя е просто другарка на Каменаров или освен това, само че единствено преди две години някогашният началник на Българска национална телевизия изостави говорителката, с цел да заживее със сестрата на Гергана Паси - Михаела Калайджиева. Извънбрачната им случка продължи няколко месеца и завърши с крушение след което той взе сякаш безапелационното решение да се върне при брачната половинка си Радина, с която са дружно от 30 години. Връзката им е минала през доста тествания, само че въпреки всичко е устояла във времето. Емблематичната новинарка беше - дала прошка на погрешния си мъж и с взаимни старания съумяха да възродят брака си, само че може би краткотрайно. „ Последните две години бяха тежък интервал за нас. Всеки имаше своите компликации и те по някакъв метод ни раздалечиха. Но връзката, която имаме, е толкоз мощна, че не може да се скъса . А съм се опитвала. Но не се е получавало и не скърбя. Имало е моменти, в които съм мислела, че човек би трябвало да бъде и малко лакомец, да намерения за себе си, по какъв начин да живее този живот по-добре. Но сякаш нашата връзка е като магия. Това е една връзка на толкоз години. Не мога да кажа, че се обичаме по-малко и сме влюбени по-малко. Просто имаме моменти, през които би трябвало да минем. И минаваме през тях с религия “, коментирайте метафизичен обстановката Червенова. Говорим на един език даже когато сме в неприятни връзки. Имаме такава обич, каквато рядко се открива. Простих му, само че не укривам, че обидата беше доста огромна, мъчно ми беше. По-важно е обаче той да елементарни на себе си ! “, добавя още тя. По време на първата рецесия в брака си Радина взела решението да бъде известно време сама и да проучва обстановката на мира.

Заминала за Швейцария, където живее огромната й щерка Десислава. Наследницата на звездата приключва академия по театрален грим в Цюрих и в този момент провежда фотоси за списания там. „ Убедих се, че в случай че човек не се научи да живее самичък, той не може да живее и във връзка. Аз бях прекомерно отдадена на този брак, на грижите за фамилията и изгубих себе си. Да живееш самичък не значи да си уединен. Бях обградена с доста другари и с много хора, които преоткрих. Усетих същинската им любов ", споделя журналистката, която таман преживее един житейски удар и следва нов. Драмата в брака им съответства и с различен тежък за нея интервал - битката й с подлата болест рак на гърдата. След 2 тежки интервенции и лекуване към днешна дата тя е надделяла диагнозата.

От началото на новия тв сезон на всичкото от горната страна Радина е безработна, откакто бе пенсионирана от Би Ти Ви и „ Преди обед “. Говореше се, че ще се завърне със свое предаване на дребния екран, само че проектите за такова на този стадий били пропаднали, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР