Турбулентна седмица се задава в Локомотив (Пловдив). Тежката загуба с

...
Турбулентна седмица се задава в Локомотив (Пловдив). Тежката загуба с
Коментари Харесай

Предстои тежка седмица за всички в Локомотив

Турбулентна седмица се задава в Локомотив (Пловдив). Тежката загуба с 0:5 от Арда в Кърджали може да отприщи Везувий след себе си при " смърфовете ", най-малко по този начин твърди " Тема Спорт ".

Собствениците на " черно-белите " са гневни от разгромното проваляне и се чака да има промяна на шефове на " Лаута ". На дузпата са били заложени спортният подобен Красимир Петров и изпълнителният Лъчезар Димитров. Възможно е да изхвърчи и някой от квотата на шефовете на съсобственика Христо Крушарски.

Ситуацията при " железничарите " е много деликатна. Те започнаха пролетния дял с 0:0 вкъщи против Ботев Враца, а в този момент бяха разрушени с 0:5 от Арда, а играчите се показват трагично и доста под равнището си.

Старши треньорът Александър Томаш е имал дълъг диалог с тях след провалянето в Кърджали. Както е известно, пловдивчани се разделиха тази зима с много от основните си състезатели. Като най-интересното е, че те минаха в отбори от родния хайлайф - ФК ЦСКА 1948 и Спартак (Варна). Томаш и екипът му се пробват да запълнят неналичията, само че към този момент нещата не се получат. Продължават в придвижване да идват задгранични играчи на проби, които обаче към този момент не правят работа. Последният подобен е от Сиера Леоне - Алфа Конте, а един от Нигерия към този момент бе отпратен.
 Ръководството на Локомотив (Пловдив) изрази отвращение от футболистите
Ръководството на Локомотив (Пловдив) изрази отвращение от футболистите

Вчерашната загуба от Арда била една от най-неприятните в историята на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР