Tunnel to Towers и Barstool Sports се засилват, за да

...
Tunnel to Towers и Barstool Sports се засилват, за да
Коментари Харесай

Tunnel to Towers, Barstool се засилват, за да помогнат на семейството на убит полицай от нюйоркската полиция, което изоставя съпруга, 1-годишно дете

Tunnel to Towers и Barstool Sports се ускоряват, с цел да почетат фамилията на убития Полицай от нюйоркската полиция Джонатан Дилър, който беше прострелян и погубен, до момента в който изпълняваше служебните си отговорности по-рано тази седмица в Куинс.

Главният изпълнителен шеф на Tunnel to Towers Франк Силър се причисли към " Fox & Friends " дружно с основния изпълнителен шеф на Barstool Sports Дейв Портной, с цел да обсъдят по какъв начин са се засилили да оказват помощ на вдовицата му Стефани и бебето им след тяхното трагична загуба.

„ Говорих с вдовицата на служител на реда Дилър, Стефани, и й споделих, че страната се моли за нея “, сподели Силър на Брайън Килмийд в четвъртък. „ Ню Йорк сигурно се моли за нея. И че фондацията „ Тунел към кулите “ ще бъде там за нея и че тя няма да би трябвало да се тревожи за ипотеката си още веднъж и че ние ще се уверим, че ние… го изплащаме. Имам толкоз доста хора, които се обърнаха към нас, с цел да оказват помощ в тази идея. "

Силър акцентира,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР