Тунис облекчава COVID мерките. Отпада задължителната 5-дневна карантина. Новите разпоредби

...
Тунис облекчава COVID мерките. Отпада задължителната 5-дневна карантина. Новите разпоредби
Коментари Харесай

Тунис облекчава COVID мерките от днес

Тунис облекчава Коронавирус ограниченията . Отпада наложителната 5-дневна карантина . Новите разпореждания влизат в действие от през днешния ден . Те важат при изискване че туристите имат ваучер (полет + трансфер + туристическо настаняване) и идват с чартърни или постоянни полети като част от проведени пътувания (inclusive tour).

По информация на посолството ни в Тунис при влизане в страната туристите би трябвало да показват документ за негативен PCR тест , изработен в границите на 72 часа преди пътуването. Те не би трябвало да се отделят от проведената група при напредване във и отвън хотелите. При предпочитание да изоставен групата туристите могат да го създадат единствено при съществуване на втори PCR тест с негативен резултат, изработен за лична сметка на 5-ия ден от идването си.

От посолството припомнят, че от 18 април 2021 година Тунис одобри по-строги противоепидемични ограничения, като придвижването на транспортни средства и на публичния превоз е неразрешено в часовия период сред 19:00 ч. и 5:00 ч. Графикът на комендантския час е от 22:00 ч. до 5:00 ч. Забранени са също по този начин и всевъзможни обществени и частни събирания.

Припомняме, по-рано бе обявено, че
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР