Тунинг компанията SPOFEC, която е част от NOVITEC Group, представи

...
Тунинг компанията SPOFEC, която е част от NOVITEC Group, представи
Коментари Харесай

SPOFEC с нова програма за Rolls-Royce Cullinan

Тунинг компанията SPOFEC, която е част от NOVITEC Group, показа новата си стратегия за доработка на елитарния SUV модел Cullinan на Rolls-Royce.

Новата самодейност на SPOFEC планува консолидираното на екстериорен пакет SPOFEC OVERDOSE S, който придава на първокласния модел още по-доминиращо лъчение, като тук акценти са увеличената с 10 сантиметра широчина в предната част и с 12 сантиметра в задната, и внушителните 24-цолови джанти, създадени взаимно с американския експерт в региона Vossen, и на които са инсталирани гуми с размер 295/30.

По отношение на задвижването, от SPOFEC са доработили и 6.7-литровото, V-образно, 12-цилиндрово сърце на Cullinan, като са усили оптималната мощ със 107 конски сили до индикатор от 707 конски сили и оптималният въртящ миг със 160 Нм до краен резултат от 1060 Нм.

Доработеният от SPOFEC представител на Rolls-Royce Cullinan, който получава и нова спортна стоманена изпускателна система, е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за единствено 4.6 секунди, а оптималната му скорост на придвижване е електронно лимитирана на 250 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР