Тунинг компанията NOVITEC анонсира новата си програма за доработка на McLaren

...
Тунинг компанията NOVITEC анонсира новата
си програма за доработка на McLaren
Коментари Харесай

След среща с NOVITEC, McLaren 570S Spider се ускорява от 0 до 100 км/ч за 3 секунди

Тунинг компанията NOVITEC анонсира новата си стратегия за доработка на McLaren 570S Spider, с помощта на която автомобилът получа няколко съществени усъвършенствания, в това число и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3 секунди.

Новата стратегия на NOVITEC за McLaren 570S Spider включва нов аеродинамичен пакет, направен от въглеродни влакна, специално разработени олекотени джанти (20-цолови отпред, 21-цолови отзад), доработено окачване, което снишава колата към пътя с 30 мм, нова спортна изпускателна система в изпълнение от стомана или INCONEL, възможност за изцяло персонализиране на интериора и други.

Инженерите на NOVITEC са поработили сериозно и по задвижващата система на 570S Spider, като оферират на клиентите си няколко разновидността на доработката. Топ-предложението подсигурява увеличение в оптималната мощ от 76 конски сили и с 92 Нм в оптималния въртящ миг. Крайните индикатори са надлежно 646 конски сили и 692 Нм, а крайният резултат е подобрение ускоряване от 0 до 100 км/ч, което вече е единствено 3 секунди. Максималната скорост на придвижване пък е увеличена до 335 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР