Тумба роми пребиха брутално майка и 14-годишната й дъщеря. Екшънът

...
Тумба роми пребиха брутално майка и 14-годишната й дъщеря. Екшънът
Коментари Харесай

Брутално: Роми пребиха с бухалки и дървета майка и 14-годишната й дъщеря от монтанско село!

Тумба роми пребиха брутално майка и 14-годишната й щерка. Екшънът се е разиграл измежду нощ в монтанското село Мокреш преди няколко дни, оповестява IBTnews.bg, базирайки се на другата щерка на жертвата Мила Михайлова. „ Тази нощ майка ми и 14-годишната ми сестра Ния са били бити брутално от роми над 10 индивида с бухалки и дървета. Конфликтът е почнал преди няколко дни, откакто въпросните са отровили кучето на майка ми. Тя е стоматолог на 51 години и се грижи за малолетната ми сестра”, написа младата жена и прибавя, че желае правдивост и санкции.

Мила изпраща фотоси от пострадванията, които са получили майка й и сестра й след зверския побой.





IBTnews.bg. популяризира и видео, на което 51-годишната зъболекарка, която е по-тежко потърпевша, се обръща със вик за помощ. Тя се опасява за живота на децата си, тъй като съгласно нейните думи насилието над тях няма да спре.



„ Бяхме нападнати, детето ми бе подлъгано от вкъщи ни от съседи от ромски генезис. Нападението е авансово замислено. Чух детето ми да пищи, те започнаха да го влачат. Подгоних ги с нож, само че те ме удариха с тъп предмет по тила. Последва нов удар.
После закараха Ния в двора си. Блъснаха я в шахта, удариха я по главата”, описа дамата и сподели пострадванията си след случая.

Въпросните хора настояват, че ние сме ги нападнали. Искам да попитам хората: Ако вашето дете го влачат по улиците, с нож ли ще излезете или с бяла калъфка за възглавница?”, попита тя.

„ Няма никакво съответно деяние все още, нито от ломска полиция, нито от прокуратура, медии които идваха … сигналът не знам къде е потопен. Искам аз да запитвам: Оттук нататък, с това дете, аз и тя сами в това село, по какъв начин да продължаваме да живеем? Въпросните хора към този момент са се нахъсали на макс...”, оплаква се пострадалата.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР