Тук ще говорим за важността да тренирате бицепсите си с

...
Тук ще говорим за важността да тренирате бицепсите си с
Коментари Харесай

Наблегнете на бицепса си с тези упражнения

Тук ще приказваме за значимостта да упражнявате бицепсите си благодарение на личното си телесно тегло. Поредица от извършения, които ще изпъкнат бицепсите ни за по-малко от 2 месеца, в случай че упражняваме усърдно и най-малко 3 пъти седмично.

Бицепсът се намира в предната част на ръката и минава от лакътя до рамото. Той е приблизително огромен мускул от човешката конструкция, който в случай че е добре развъртян и квалифициран, може да предотврати пострадване на други елементи на ръката. Укрепването на мускулите освен трансформира външния ни тип, само че и усъвършенства здравето на тялото, изключително на костите. 

Защо е значимо да упражнявате с телесното си тегло?

Тренирането със лично тегло, вместо да употребявате в допълнение тегло (което също може да се направи) или да употребявате специфични уреди като във фитнес залите, има доста преимущества.

Развитието на мускулите дружно с телесното ви тегло е доста по-бързо и по-видимо за по-кратко време, в сравнение с с съоръжение за извършения /дъмбели, гирички, щанги, гладиатори и др./. Освен това, с помощта на потреблението на нашето телесно тегло, ние работим върху всички мускулни групи. 

Най-добрите извършения за бицепс

Всички тренировки изискват своето време. Така че малко самообладание, доста неизменност и след няколко седмици ще има невероятна физическа промяна. 

- Лицеви опори

Типични лицеви опори в живота. Правили сме ги съвсем на всички места - вкъщи, във фитнес залите, на поляната... Но в случай че желаеме да упражняваме ръцете и по-специално бицепсите, ще би трябвало да осъществим следното:

Лягаме хоризонтално, слагаме ръцете си под ъгъл от 90 градуса по отношение на тялото и започваме да се изправяме постепенно, като изпъваме ръцете, а не гърба и когато стигнем най-горното състояние, задържаме за към 3-5 секунди и започваме да се спускаме назад надолу. Не би трябвало да се допира пода! Ръцете са натоварени от самото начало. Направете по този начин 4 серии по 10-15 повторения или колкото можете.
Закуски за сила преди и след подготовка
Закуските за сила преди и след подготовка са значими за всеки, които обича да тренира заран, по време на обедната си отмора или към този момент...
Прочети повече
- Удари

Тук ще се бием с утопичен зложелател. Можем да използваме и ръкавици, даже в случай че са за повдигане на тежести и удряне на боксова круша. За да бъдат ефикасни за мускулите на ръцете, придвижванията би трябвало да са мощни и мудни.

Отваряме краката на равнището на бедрата.

Свиваме леко коленете си, започваме да боксираме без да стопираме придвижването. Представяме си врага пред нас и удряме във въздуха до цялостно привършване на силите ни. 

Чрез това упражнение усилваме сърдечната периодичност, с помощта на което съумяваме да изгорим доста калории. Може даже да употребявате по-леки гирички, които да държите в ръцете си, до момента в който удряте.
Нужно ли е да увеличите храната, в случай че увеличите и тренировките
Спортът е един от наложителните съставни елементи за стройна фигура, крепко тяло и несъмнено, здрав дух. Физическата интензивност ни оказва помощ за...
Прочети повече
Набирания

Всички знаем какво съставляват набиранията, тъй като са фантастични за проявление на добре обрисувани ръце. 

Т се вършат, като поставите ръцете си на ширината на раменете и се опитате да повдигнете брадичката си над лоста. Трябва да останете в това състояние за няколко секунди и по-късно постепенно да се спуснете и по този начин нататък, до момента в който не изчерпите силите си. Тук също може да вършиме по 4 серии по 10-15 повторения или до цялостна отмалялост.

Не забравяйте, че преди всяка подготовка би трябвало да извършите 10-15 минутна загрявка!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР