Тук съм!!! Не беше лесно, но не беше и това,

...
Тук съм!!! Не беше лесно, но не беше и това,
Коментари Харесай

Професор Чорбанов проговори след излизането си от болницата, коментира и някои мръсни медии

" Тук съм!!! Не беше елементарно, само че не беше и това, което се сподели.
Да кажа в резюме първо значимите неща. Страхотно благодаря на Добро и приятелите от „ Св. Иван Рилски “ за бързата и съответна реакция, хванаха ме в точния момент. Свалям шапка.
 Журналистка отбрани професор Чорбанов от злорадстващите по негов адрес Журналистка отбрани професор Чорбанов от злорадстващите по негов адрес
" За злорадстващите по проблема с професор Чорбанов желая да припомня: човек има право на лекуване не по силата на възгледите си, а тъй като п...
Страхотни благодарности на целия огромен екип на „ Света Анна “. Поименно ще загатна единствено чудесния другар проф. Костов, хиляди благодарности. Но ужасно благодаря на всички други – от Директора на болничното заведение, до лекуващите и ежедневно преминаващи и проверяващи ни лекари, сестри и усмихнати санитари.
Не съм бил в интензивно поделение, а в общоприета стая с готини хора. Нямам грам искания към престоя ми там, хората се стараха доста и си свършиха съвършено работата. Дълбок реверанс ", във Facebook.
" Запознах се със страхотни хора всред болните, видях и други светове. Беше доста потребно.
А в този момент дребен коментар за това, което се изля. Във всички свои изявленията в никакъв случай не съм неглижирал вируса и заплахите, които може да води след себе си. Може да се чуе тук, в профила ми. Напротив, споделях неведнъж, че рано или късно ще се срещнем, тъй като не може да се скрием с тези ограничения. Повтарях, че с времето на циркулация и милионите срещи може да се чака всичко. Това и стана. Да, споделих, че чакам тази среща. Не се отхвърлям и от една дума, която съм споделил.
 Андрей Чорбанов – в болница, човечността – в кома Андрей Чорбанов – в болница, човечността – в кома
" Андрей Чорбанов е признат на 19.03 (петък) в болница с ПСР положителен тест за Ковид и двойна бронхопневмония ". Така стартира дълга аудитория...
Споменавах, че евентуално съм го прекарал. Имах гърлобол и хрема – тежки, само че толкоз. Не съм си правил тест, мина бързо. Е, не е било това, по тази причина и се заразих.
За грозните информации и неистини – тематиката е дълга. Ще разберете скоро. Видях, че има доста мръсни медии. Заради лъжите персонално оторизирах управлението на болничното заведение да направи изказване, с това не би трябвало да се спекулира. Хората бяха пъклен правилни.
Писаха, че съм настинал на ски. Зимни спортове не претърпявам, не вървя по снегове, даже и по ТВ не виждам.
И най-после – благодаря не всички вас, които писахте, звъняхте и се интересувахте от положението ми. Благодаря на всички, които се молеха за мен и ме загатваха с положително. Наистина ме трогнахте и даже не знаете, какъв брой длъжен се усещам. Дълбок реверанс на всички. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР