Тук е проблемът, че ние обслужваме руските интереси за сметки

...
Тук е проблемът, че ние обслужваме руските интереси за сметки
Коментари Харесай

Цветанов: Санкциите по ”Магнитски” показва зависимостта ни от Русия, свързана с корупционни схеми

Тук е казусът, че ние обслужваме съветските ползи за сметки на българския гласоподавател, поданик. Лишихме се от тръба с уредени доставки за сметка на друга, която беше 90% заета от „ Газпром “, добави водачът на “Републиканци за България, доълни той.

Специално за Владислав Горанов, там няма геополитика, само че там има дейности, които са подхванати от различен човек, който е дал някакви показания, които за огромно страдание не са били оценени и не са тествани по надлежния процесуален ред в страната. Затова може би извън ни споделят какво е трябвало да се направи. Когато създадохме “Републиканци за България ” искахме да бъде алтернативата. В ръководството на Борисов би трябвало да създадем разграничаване сред трите му мандата, сподели още той.

 

Всяка една политическа рецесия генерира доста напрежение и неприятни управнически решения - миграционната тематика е една от тях. Това рефлектира върху всички браншове в страната - стопанска система, инфлация, неявяване от международната сцена, разяснява той.

Ако не бъде подкрепена " Гранична полиция и в случай че не бъдат вложени спомагателни средства за границата ни с Турция, проблемите ще нарастват. Оперативната активност съгласно мен отсъства. Не е обикновено вътрешният министър, както съобщи през вчерашния ден, да споделя, че ограниченията, които подхваща Министерство на вътрешните работи, водят до дейности на трафикантите да вършат укрития и да прекарват мигранти. България влезе в интернационалния продан с това по какъв начин не може да противодейства на миграционния напън, разяснява Цветанов.

Този миграционен поток ще се усилва. След земетресението в Турция не ни чака хубаво лято. Системни проблеми в бранша за сигурност са в основата на това, което следим като резултат. Има липса на оперативна информация. България влезе в интернационалния продан с това по какъв начин не може да противодейства на миграцията. Когато не познаваш система, когато през последните години има случаи с такова държание - това е или липса информация или следим управническа отпадналост. Липсва управническа стратегия, политики и небосвод. Ние вървим след събитията, уточни Цветанов.

Според него би трябвало да има двустранно съдействие сред България и Турция. По думите му страната ни отсъства от интернационалната сцена.

" Републиканци за България " се целят към локалните избори, тъй като считат, че провеждането на доста предварителни парламентарни избори не трансформира представителността в Народно събрание, а я вкарва в още по-задънена улица, изясни още Цветанов.

Той още един път съобщи поддръжката си за новтаа коалиция “Продължаваме промянта - Деморатична България ”. Като ги дефинира като добър, ярък лъч.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР