Тубите, предназначени за капариране на безплатни паркомясто, излизат постепенно от

...
Тубите, предназначени за капариране на безплатни паркомясто, излизат постепенно от
Коментари Харесай

Тубите вече не са на мода! Пловдивчанка си пази паркоместа пред блок с голям джип „Ауди”

Тубите, предопределени за „ капариране ” на безвъзмездни паркомясто, излизат последователно от мода. Пловдивчани очевидно осъзнаха, че те са остаряла опция и елементарно се местят, а това значи, че бързо може да останат без скъпоценното си място за паркиране, което са извоювали със зъби и нокти от някой комшия. Една дама от Пловдив обаче надмина всички „ изобретатели ” и изтипоса огромния си джип „ Ауди ”, тъй че да резервира най-малко две места, които по-късно да употребява. За това постоянно безчинство, алармира четец до TrafficNews.
Прочетете още
Той описа по какъв начин дамата, чийто благосъстоятелност е първокласното возило, си разрешава в междублоковото пространство на паркинга на бул. „ Васил Априлов ” № 86 да заема две места изцяло безлплатно и нелегално, с цел да има вечер къде да паркира другия си автомобил.   Нашият четец описа, че въпросната разполага с още едно возило и при всяко излизане паркира „ Аудито ”-напречно, с цел да си пази мястото, когато се прибере. В сигнала се добавя, че все още „ Аудито ” се употребява под предопределение на „ скоба ”, с цел да се пази мястото за другия автомобил с марка „ Нисан ”.

Ядосани, съседи за залепили иронична табела на стъклото й, само че без резултат.

„ Толкова е нагла явно,че макар залепената огромна табела на предното й стъкло, с ироничното наличие " Най-добрия комшия ", тя  го е приела за комплимент и продължава да го прави непрекъснато.Това се споделя безочлив субект ", ядосано съобщи четец.

 Читателят ни отправя апел за повече наказателни акции, с цел да може водачите да се научат, че даже да лиспват места за паркиране не може да се гази закона.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР