Цялото усилие е за овладяване на държавата. Затова му трябват

...
Цялото усилие е за овладяване на държавата. Затова му трябват
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Борисов играе ролята на сърдитото дете, което ис...

Цялото изпитание е за преодоляване на страната. Затова му трябват и регулаторите, и повече хора в комисии. Това, което приказва, е ролята на ядосаното дете, което желае да му дадат повече, да му правят отстъпка повече. Това е и повода за фурия в страната, на който сме сега, съобщи Методиев.

 

Не бива да се прави драма от това по кое време е подадена оставката Това беше уговорено преди девет месеца. Тук влизаме в модела " за какво си с шапка, за какво си без шапка ". Той търси мотив да се скара, да се разсърди, да им извие ръцете преди така наречен ротация. Той желае да има повече запаси. Начинът, по който Борисов си показва ръководството на страната, е гибелен за страната. ПП-ДБ са съучастници на възобновяване на модела " държава-бухалка ". Всяко оттегляне сега ще е оттегляне от страната. Изходът е да отидем на избори и да опитаме народа какво желае, акцентира Калоян Методиев.

 

В момента има надхитряне сред двете групи и опит да се трансферира виновността за възможни избори. Тази догадка не трябва да се изключва, добави Методиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР