Цялото семейство на Евгени Димитров – Маестрото отмаря в южната

...
Цялото семейство на Евгени Димитров – Маестрото отмаря в южната
Коментари Харесай

Маестрото заведе децата си в Северна Гърция, цялата фамилия отдъхва в Офринио

Цялото семейство на Евгени Димитров – Маестрото отмаря в южната ни съседка, научи HotArena. Музикантът от „ Ку-ку бенд ” е завел възрастните си родители и хлапетата от двете си дами на море в Офринио, Северна Гърция.

В студио от 60 евро на вечер потомците на Евгени имат опцията да се радват на чист плаж, красива природа и тишина, каквато в България рядко се среща по крайбрежията на Черно море.

Момчетата по през целия ден си играели във водата, под зоркото око на баба им и дядо им, които отговаряли за всичко. Възрастните постоянно пазарували подготвена храна, която хапвали в наетия апартамент. Предпочитали пресни пържени калмари, които локални риболовци хващали всяка заран. Разбира се, поради внуците поръчвали големи порции пържени картофи. Тийнейджърите ги предпочитали, тъй като били поднасяни атрактивно – в тигани с дълги дръжки.

„ Евгени идва в събота а неделя. Обикновено семейството стои по цялостен месец. Тогава сменя майка си и той пазари. Предварително си поръчва манджите, а след час идва и ги взема. Слагат му ги в кутии. Оставя бакшиш от най-малко 10 евро постоянно. Явно се тормози, да не бъде видян от други българи, които са същински нашественици в Офринио, тъй като селото е хем атрактивно, хем на ниска цена и по джоба на нашенеца. Маестрото не се изхвърля в приказките си, учтив е. Добре е възпитал потомството си. Децата му даже поздравяват на гръцки. Устройват си надпревари в морето, с цел да се надплуват. Майка му пък е същинска орлица. Държи ги под око и от надалеч проличава, че точно тя е дамата, която имала решаваща роля за развъждането им ”, издават нашенци, работещи в настояща таверна на брега на Струмския залив, както още е прочут плажът на Офринио.

Селото е известно с това, че много заможни българи имат покои там, а съвсем пред всеки български дом, по остаряла традиция, се мъдри черешово топче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР