Цялото семейство Бекъм за първи път е на корицата на

...
Цялото семейство Бекъм за първи път е на корицата на
Коментари Харесай

Бекъмови: Не се развеждаме, ставаме в 5,30 сутринта

Цялото семейство Бекъм за първи път е на корицата на Вог в цялостен състав: Виктория и Дейвид и 4-те им деца Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Това е най-популярната в света фамилия с 81,7 млн. почитатели на 6-мата единствено в Инстаграм. Според последните клюки фамилията се разпада, правилно ли е това?

Виктория: "Никога преди и надали в миналото след тези фотоси ще го създадем дружно. От 20 години, откогато сме дружно с Дейвид, хората си измислят какво ли не за нашата връзка. С него от дълго време сме привикнали да пренебрегваме нелепостите и просто да продължаваме напред обикновено. Но нещата, които се пишат и се приказват имат по-широк резултат върху хората към нас. А това не е почтено...Когато бях ученичка, постоянно ме тормозеха. Не бях толкоз интелигентна и, в случай че мислите, че бях известно момиче, бях навръх противоположния завършек на скалата ".

Каква е тайната през днешния ден да е суперзвезда със положение, оценено на 331 млн. паунда (близо 700 млн.лв.)?

Виктория: "Никога не се предавам. Никога не чакам да бъде елементарно. Имам огромни фантазии, концентрирам се върху реализирането им, върша най-хубавото с това, което ми е обещано, не се върша на нещо, което не съм и животът е добър с мен ".

Дейвид: "Тя буйно е отдадена на това, с което се занимава - всичко, което й е в акъла ".

В момента преди всичко за нея е фамилията с всичките деца:

Виктория: "Круз е жокерът на фамилията. Аз пуснах в мрежата първото му видео, в което пее първата композирана от самия него ария и то има над 6 милиона лайка. Искам ли Круз да стане попзвезда? Не зная. Дори не се възнамерявам по този въпрос. Ромео е захласнат от тениса, атлетичен, деец е в модата с 2 акции на Бърбъри зад тила си, майтапи се с моята фешън линия. Бруклин е огромният брат. Учеше снимка в Парсънс, Ню Йорк, в този момент се върна, желае да прави кариера зад камерата. Много сме близки и доста ми липсва, когато не е с нас. Харпър умее не просто да върви, а да тича, на високи платхформи с обувки Алая, откогато беше на 3. Позволявам й да стъпва на токчета единствено вкъщи. Модната й икона е Гретл от Звука на музиката. Както си е момиченце, при тези трима по-големи братя, е запалена по футбола и играе. Хич не се тормози да се посбута с някого. Иска да бъде изобретател ".

Как ги възпитават?

Виктория: "Винаги сме били отворени към децата. Честни сме с тях и по въпроса с медиите. Даваме им елементарни образци по какъв начин се прави всяко нещо. Като родители, поддържаме връзка с тях, с цел да чуваме от какво имат потребност, а не да си споделяме злословия или пък да четем какво са писали за нас в нета. И за двама ни с Дейвид е ясно, че сме по-силни дружно, в сравнение с като характерности. Ако не беше по този начин, по какъв начин щяхме да останем дружно през всичките тези години? Всичко е в единството на фамилията. Много по-сибни сме шестимата, всички ценим фамилията и това е ключът за нашия триумф ".

Дейвид: "С Виктория сме от фамилии, където сме възпитани на доста труд и че тъкмо това е основата на положителния живот - това е работната ни нравственос ".

Как минава денят им?

Виктория: "Ставам в 5 и половина всяка заран и върша гимнастика в домашния джим. Правя закуска на децата. Ходим пешком с Харпър до учебното заведение й, което е на към две благи и си приказваме през целия път до такава степен. Аз ходя на работата. Всички се връщаме у дома в 6 вечерта. Сядаме на масата. Забранени са всевъзможни устройства: няма телефони, няма ай-пади. Общуваме, в случай че се постанова, с Дейвид оказваме помощ за домашните им. Следим какво пускат в обществените мрежи. Понякога нещо почтено - примерно Дейвид е попаднал в фотография по долни дрехи, може да аргументи огромни проблеми и по тази причина знаят, че не трябва да пускат нищо без наше утвърждение. Обсъждаме всичко, несъмнено. Обясняваме. На всичките деца сме обяснили, че скогато отидат в учебно заведение, не е значимо кой е най-готин, а кой се оправя най-добре и какво ще научи, с цел да му бъде от изгода. Вършим ли добра работа? Питайте ме след няколко години! ".

Как съумяха да основат фешън империя?

Виктория: "Започнах стилната си линия тъкмо преди 10 години и критиците чакаха лустро без същност. Представих първата сбирка от 10 рокли. Просто бях изразила себе си. В началото вършех всичко самичък - сама: примерно за продажбите в Съединени американски щати наемах апартамент в Уолдорф Астория в Ню Йорк и персонално вземах публицистите и байърите, показвах им парче по парче сбирките, правех по 10 презентации дневно. Няма да не помни първия човек, който ми повярва - приятелят Марк Джейкъбс, който беше приказвал, без да знам, с търговците на универсалния магазин Нейман Маркъс и те бяха харесали моделите ми. Какво да кажа: продаваха се, преди да са ги подредили по щендерите...Защо? Правя облекла, които са носими, с женска хармония, притурям на девойките повече мощ и убеденост, тъй че да бъдат най-хубавата версия на себе си. "

Какъв беше трикът да привлечете вниманието?

Виктория: "Хрумна ми да употребявам непрестанното гонене от папараците и да го трансформира в собствен плюс като непрестанно показвам облеклата от сбирката си. Снимаха ме влизайки в ресторанта, бързайки на летището, отивайки на работа в действителния живот, само че също и по празненства - вместо да върша измислени фотосесии, дамите виждаха, че нещата, които върша за тях, са носими в живота. Гледам, че Ким и Кание, Баленсиага и други се възползват от моята тактика. Успехът идва, тъй като всичко, което върша, го върша почтено. В това число връзката, употребявам доста обществените медии за другарство с хората, тъй че каквото знаят за мен да е същинско, показано от мен, от фамилията ми, мощно и положително ".

Дейвид: "Сякаш беше през вчерашния ден първото показване на облеклата. Прекланям се пред това, което прави, донесе ни невероятни моменти на задоволство ".

Виктория: "Толкова, че скоро ставам горделив притежател на футболен клуб ".

Дейвид: "Помага на моя състезателен бизнес в Маями. Но си имаме предписание. в никакъв случай не приказваме за работа и пари пред децата ".

Виктория: "Тази година направих сериозна крайници: купих цяла постройка за офиси на компанията ни за облека. Наех професионални мениджъри с доста опит в стилната промишленост. Сключих контракти с Ести Лаудер за лична линия козметика. Искам моя бранд да го има и след 30, и след 40, и след 50 години. Честно казано, не виждам децата да демонстрират интерес да го наследят. Не знам с какво ще се занимават след толкоз години. Всеки от тях има своя си пристрастеност и несъмнено ще й се отдаде. А си имат и регистрирани търговски марки всеки за себе си ".

Как се поддържат във форма?

Виктория: "Секретарката ми избира обяда. Обичам да вземем за пример салата със сьомга, поръсена със семена. Влизам в една по-ДЗЕН фаза от живота си, както чувствам. Ако можех да съветвам нещо по-младото си АЗ, щеше да бъда по-мила със себе си, което не значи да не бъда амбициозна, само че по този начин, че да не изпитвам виновност пред себе си ".

Как си почиват?

Виктория: "За първи път в живота си бях на почивка самичък във Вила Стефани в Баден Баден. Там се прави детокс на тялото и душата. В началото ми беше тежко - седях на леглото и плачех. Свързах се по скайп с Дейвид и го питах: "Какво въобще върша тук? ". Никога не съм била надалеч от децата, витаги са с мен и на ревютата в чужбина. И с Дейвид не сме се разделяли в никакъв случай за 20 години. В суматохата си букнах билет за другия ден. После седнах да медитирам, отидох да покарам колело, започнах да се катеря и последователно ужасно ми хареса да бъда блага и добра със себе си. Не ме е боязън към този момент, че децата порастват. Че ще ни изоставен. Аз обръщам самостоятелно внимание и имам лични диалози с всяко от тях. Което е доста значимо. Всяко знае, че има своята част от моето време и от времето на Дейвид. Имам и работата си, която също лишава доста грижи и внимание. Като виждам фамилията и нея, споделям си: "Кобко съм щастлива, огромна късметлийка съм ". Човек единствено може да се моли за толкоз доста ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР