, цяло съзвездие от знаменитости ще влезе в кухнята на

...
, цяло съзвездие от знаменитости ще влезе в кухнята на
Коментари Харесай

Звезди стават ученици на финалистите от Hell’s Kitchen

, цяло съзвездие от звезди ще влезе в кухнята на ресторанта, а финалистите ще имат виновната задача да ги ги наставляват за изработката на съвършено тайландско ядене. Известни персони ще нападат и вечерната резервация, само че не с цел да готвят, а с цел да опитат от менюто на началник Ангелов, а в края на епизода един участник ще приключи на пета позиция.

Колкото повече наближава краят на Hell’s Kitchen България , толкоз по-трудни стават провокациите на началник Ангелов към финалистите и през днешния ден те ще се трансфорат в учители. Техни възпитаници ще са Станимир Гъмов, Нора Шопова, Славена Вътова, Камелия Тодорова и Галин , а задачата ще бъде с нараснала компликация.
 Дани и Камелия Тодорова NOVA
Всеки от звездните възпитаници ще би трябвало да подготви тайландско къри с миди Сен Жак и скариди единствено по наставленията на своя преподавател. Наградата за най-хубавия стожер ще бъде извънредно примамлива – имунитет за идната вечерна резервация и несъмнено място във финалната седмица на надпреварата.
 Мартин и Нора NOVA
Кой финалист ще се изяви и като отличен преподавател и ще грабне премията на началник Ангелов, следва да разберем
 Нина и Галин NOVA
Вечерната резервация също ще посрещне доста специфични посетители. На едната ВИП маса ще седнат някои от звездите на „ Като две капки вода “ – Златка Райкова, Константин и Борислав Захариев, а на другата – актьорите от сериала „ Полицаите от края на града “, Румен Угрински, Кристиян Молатинов и Мария Игнатова.
 Филип и Славена NOVA
Дали поради специфичните посетители, или поради напрежението от приближаващия край на надпреварата, вечерята ще увеличи новото на стрес измежду финалистите и даже ще се наложи здравна интервенция за един от тях. Ще се оправят ли експертите с вечерната резервация и кой от тях ще финишира на пето място, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 вечерна резервация NOVA
Какво показа Марко в първото с изявление след напускането на Hell’s Kitchen България, през днешния ден в „ На кафе “, можете да видите.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР