Цялата ситуация у нас ми прилича на криминале, в което

...
Цялата ситуация у нас ми прилича на криминале, в което
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Цялата ситуация у нас ми прилича на криминале

Цялата обстановка у нас ми наподобява на криминале, в което няма да разберем кой и за какво е бил погубен, какво има в куфарчетата и по тази причина гледаме този филм, а след това ще гледаме и продължението. Това сподели в предаването " Добър ден, България " на Радио " Фокус " телевизионният продуцент и режисьор Виктор Димчев. Нито вторият, нито третият мандат ще съумеят, в случай, че този не съумява, с толкоз доста професори и имена, да откри почва на българска земя. Сякаш развръзката на събитията е оставена за месец март, когато българите ще са още по гладни и когато носталгията по рационалното ръководство на предходните ще е като че ли по-ясна. Затова е хубаво да се подготвим за през март и да мислим за кого гласуваме, с цел да не стигаме до обстановка като тази, сподели Димчев.

Според него, възможностите за сформиране на постоянно държавно управление са невъзможни. " Въпросът е дали политическите играчи желаят това да се случи и съгласно мен отговорът е не ", сподели Виктор Димчев.

" Цялата обстановка в този момент е продължение на един съвсем тригодишен театър, при започване на който президентът Румен Радев подвигна пестник на партиите и ги приучи да се опълчват, преди да разгласи публично своето предпочитание, че желае да учреди президентска страна “, сподели още Димчев.

" Президентът самичък си призна, че е бил простак, само че това не е задоволително да изкупиш греховете си ", добави продуцентът Виктор Димчев.  Според него, президентът прави това в опит да се оправдае, че той не е отговорен, че е дал поддръжката си за Кирил Петков, само че всички знаем, че това не е по този начин и не е без неговата воля.

Президентът се пробва да употребява и Българска социалистическа партия още веднъж за своите политически упоритости,   иска да изсмуче Българска социалистическа партия и го прави сполучливо. Затова и огромна част от министрите му служебния  кабинет са от Българска социалистическа партия. Радев прави това в опит да прелее остарялата ненавистна проруска партия в новия президентски проект. Радев не постоянно приказва от свое име, счита още Виктор Димчев. Ясно за всички е, че няма по какъв начин той самичък да написа цинична рецензия против президента на Нидерландия. Зад него е неговата брачна половинка, който е прочут пиар.  

Опитът на ГЕРБ да сформира държавно управление продуцентът дефинира като една добра игра на амбулантни търговци и шарлатани, които не са носили нищо като смяна в себе си, а са гледали каква комисионна да забършат, до момента в който държат властта в страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР