Цялата пресконференция на ГЕРБ по отношение на Джемкорп беше само

...
Цялата пресконференция на ГЕРБ по отношение на Джемкорп беше само
Коментари Харесай

Лорер за изявлението на ГЕРБ за ”Джемкорп”: Пушилка с димки frognews.bg

" Цялата конференция на ГЕРБ във връзка с " Джемкорп " беше единствено пушилка и пушек, в който да се каже нещо неприятно за " Промяната ", с цел да прикрием отстъплението на водача по-късно, тъй като той след това излезе и сподели " Абе в действителност май сте прави, няма да го внасяме тоя Изборен кодекс в неделя ". Отстъплението беше скрито с една димна завеса към един фиктивен проблем ", уточни Лорер в ефира на Дарик радио.

 

Той изясни, че мемурандумът с " Джемкорп " е незадължаващ. Той не задължава нито България да даде някакви мощности в енергетиката на " Джемкорп ", нито " Джемкорп " да закупи или вземе такива. " Този меморандум заявява желанията на " Джемкорп " някой ден, ако решат, да вземат участие в съревнование по вложения в българските енергийни мощности ", посочи Лорер.

 

Според него ГЕРБ няма да могат да излязат от политическа изолираност с първия си мандат. " Това би било рисковано за останалите участници в Народното събрание. Ако ГЕРБ успеят да основат лично държавно управление, ние сме дали обещание на нашите гласоподаватели да бъдем градивна съпротива – това значи, че когато такова държавно управление предлага политики, които са в синхрон с това, което " Продължаваме промяната " счита, че е значимо а българското общество и стопанска система, ние ще ги подкрепим ", сподели Лорер.

 

Той посочи, че за втория мандат от ПП ще предложат държавно управление на малцинството, подкрепено от Демократична България, което ще има доста ясна стратегия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР