„Цялата медийна атака ме прави още по-решителен и целенасочен в

...
„Цялата медийна атака ме прави още по-решителен и целенасочен в
Коментари Харесай

Петър Илиев: Медиите искат да ме унищожат, но аз продължавам напред

„ Цялата медийна офанзива ме прави още по-решителен и целеустремен в това, което би трябвало да се свърши за страната. През последните седмици лайтмотива на всички жълто-кафяви медии е, че Петър Илиев би трябвало да бъде погубен. Не, той няма да бъде погубен. Знам си пътя и го не преставам напред”. Това съобщи номинираният за министър на вътрешните работи Петър Илиев в студиото на „ Здравей, България” по.

„ Аз не съм член на „ ИТН ". Но аз съм със Слави Трифонов и екипа от времето, в което организирахме референдума. Тогава аз проведох юридическата му страна”, сподели още той.

„ Имам освен поддръжката на Слави Трифонов, само че имам неговата цялостната поддръжка и мъжката му дума, както на него, по този начин и на всички то управлението на партията”, добави той.

На въпрос дали е имало разколебаване от негова страна за поста, той отговори: „ Разколебаване е дума, която не познавам. Когато направихме референдума, тогавашният режим прати ДАНС, Национална агенция за приходите и ме спукаха от инспекции. Нищо не откриха, само че това беше тормоз на една полицейска страна по отношение на един свободен човек. Кален съм в борби, имам доста рани и белези. Това, в композиция с характера ми явно основава огромен проблем”.

„ Самооценявам се с всичките ми достижения и резултати, които съм постигнал. Не съм политик и не съм се венчал за властта. Прави се опит за медийното ми тричане преди да се кача на кръга. Голям боязън тресе кочината на задкулисието”, уточни Илиев.

Той разяснява и така наречен „ барбадоска връзка”. „ Аз съм почетен консул на Барбадос от доста години. Да си почетен консул е почетна служба, това не е държавна работа. Това е страната с най-голям стандарт на живот на Карибите и страната, която има най-близки сътрудници – Съединени американски щати и Англия – също стратегически български евро-атлантически партньори”, уточни той.

„ Ангажиментът ми към Слави Трифонов е ангажимент на мъжката дума. Ще го извършвам досега, в който мога да бъда потребен. За момента аз съм потребен за тях. И ще не преставам да върша това, в което съм добър, досега, в който моята и тяхната линия съответстват, а те съответстват от доста години”, разяснява Петър Илиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР