Цялата кохорта е в меко казано особена близостБългария такъв скандал

...
Цялата кохорта е в меко казано особена близостБългария такъв скандал
Коментари Харесай

Пеевски: България не е виждала такъв скандал до този момент

Цялата кохорта е в меко казано особена непосредственост
България подобен скандал не е виждала. Такова знамение не се е случвало в никакъв случай в страната. Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в коментар за служебния кабинет " Главчев ".

" Вие ги виждате - от Политическа партия има доста хора, за другите е рано да съдим, дано да им дадем време да се потвърдят. Да видяхте някой от Движение за права и свободи или от ГЕРБ на фотосите с едно красиво създание, което носи пачки към господарите си. Пачки от кеш. Там се вижда кои са контрабандистите. Българските жители би трябвало да видят кой открадна техните пари. Партията на пудела. Планини от кеш, скъпи почивки в чужбина. Целият хайлайф на Политическа партия е там. Това се е случило по времето на Рашков. Цялата кохорта е в меко казано особена непосредственост. Почвам да се колебая в каква непосредственост са. България не е виждала подобен скандал до този миг ", сподели още Пеевски. 

Пеевски отговори и на Кирил Петков. " Г-н Петков, откакто това се е случило под управлението на техния финансов министър, техния Министерство на вътрешните работи началник Рашков и цялата тази кохота, която е в меко казано особена непосредственост, това е нечувано. Надявам се медиите да не скрият нищо и да се стигне до края. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР