Цялата дейност, която се върши в страната, е трансформиране на

...
Цялата дейност, която се върши в страната, е трансформиране на
Коментари Харесай

Инджова: Цялата работа в страната е стани ти, ще седна аз

 Цялата активност, която се прави в страната, е трансформиране на бизнеси и пари от едни ръце в други. Това сподели за предаването " Това е България “ на Радио " Фокус “ Ренета Инджова, министър-председател на назначеното от президента Желю Желев служебно държавно управление. По думите ѝ е време да се постави завършек на тази бутафория.

" Как преследват нарушители? И децата няма да могат да се забавляват с това – толкоз е транспарантно и съшито с бели конци. Защо са тези пушилки, които в последна сметка не са всъщност. Те са сигнали сред тях, с цел да може още веднъж да си разменят кой на кого какво. Цялата работа в страната, която се прави, е по трансформиране на бизнеси от едни ръце в други. И тъй като, както постоянно съм казвала, анонимна е собствеността върху всичко в страната, то в този момент – стани ти, ще седна аз. Без всевъзможни правни учредения “, разяснява Ренета Инджова.

Според Инджова сега се " изрива “ досегашната бизнес конструкция и се заменя с друга. По думите ѝ за 30 години българският промишлен, банков капитал и българската политическа класа не са основали никакво материално икономическо благосъстояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР