Цяла година ще чака актьорът Ивайло Захариев, за да сключи

...
Цяла година ще чака актьорът Ивайло Захариев, за да сключи
Коментари Харесай

Ивайло Захариев събира от джобни за сватбата, отложи я - slava.bg

Цяла година ще чака артистът Ивайло Захариев, с цел да подписа легален съюз със своята обичана Станислава, показа неотдавна самият артист. Двойката считала да прави женитба чак следващата година. Защо е нужно това отсрочване, влюбените не изясняват, само че най-вероятно повода е финансова.

Само преди няколко месеца Ивайло Захариев бе на върха на триумфа. Актьорът се радваше на мощно набъбнала фенска маса, задължения и предложения за реклама, откакто няколко следващи години кариерата му беше позамряла около финала на сериала „ Под прикритие”.

Той обаче ненадейно откри място в цели два нови сериала – „ Пътят на честта” и „ Ягодова луна”, което го извади още веднъж на повърхността. Точно тогава се появи и новата му обичана Станислава, клюката към която в допълнение подвигна интереса към Захариев. Двойката твърди, че е дружно от по-малко от година, а напълно неотдавна разгласи публично своята връзка.

Всичко към влюбените изглеждаше идеално, само че рецесията към ковид постави завършек на този парадайс. Звездата, който към този момент от много време е на свободна процедура, се откри безусловно на улицата. Той не работи на трудов контракт, а представленията му, от които взимаше положителни възнаграждения, ненадейно стопираха за месеци. Както доста други свободни актьори в страната ни, и той остана без пари. На всичкото от горната страна домът, в който живееше до неотдавна, остана за някогашната му брачна половинка Миряна и двамата му синове. На него се наложи да търси друго жилище, в което да се подслони дружно с обичаната си Стаси и нейната дъщеричка, а това също изисква средства, написа „ Уикенд “.

Въпреки всички разноски, откакто театралните представления бяха обновени, Ивайло съумя да поспести известна сума, с цел да подари годежен пръстен на новата дама на сърцето си. Но за женитба очевидно пари не са останали. Това ще бъде втори брак и за двамата, а сходни събития постоянно минават с един автограф и почерпка с кумовете. Подобна невзискателност обаче не подхожда на звезда от малкия екран, киното и театъра.

Станислава и Ивайло очевидно ще желаят да вършат охолно и красиво празненство, за което ще са нужни средства. Двойката избира да изчака с подписите, вместо да се задоволи само с подписи. Именно по тази причина сватбата ще е следващата година, въпреки че и младоженецът, и булката биха предпочели допустимо най-скоро да се обвържат пред закона. Независимо какъв брой незнайни има пред влюбените сега, едно е ясно от в този момент – сватбената рокля ще е от Асеновград – градът на булките, в който е родена и новата младоженка на Ивайло.

Преди дни годеницата сподели пръстена, който получи в добричкото село Пчеларово незабавно след зрелище на своя обичан. Бижуто наподобява стилно и красиво. Трудно е да се каже какъв брой коства, само че от пръв взор се вижда, че бъдещата младоженка го носи с голяма горделивост и наслаждение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР