Цяла година измина от смъртта на 21-годишния чалга изпълнител Денис

...
Цяла година измина от смъртта на 21-годишния чалга изпълнител Денис
Коментари Харесай

Една година по-късно: Убиецът на Денис Теофиков не е в затвора!


Цяла година измина от гибелта на 21-годишния чалга реализатор Денис Теофиков и от ден на ден се ускоряват съмненията, че става въпрос за ликвидиране. В това са уверени почитателите на артиста.

През есента на 2021 година Денис падна от покрива на столична постройка и бе открит мъртъв от минувачи. Случката се е разиграла вечерта и към момента Министерство на вътрешните работи работи по три версии.

Първата е за самоубийство, само че доказателствата сочат от ден на ден, че прочувственото му положение не е отговаряло на това да желае да приключи живота си.

Втората версия е за случай. Знае се, че компанията му във съдбовната нощ е използвала алкохол и опиати, само че самият артист не си падал по тези неща.

В съществена версия се трансформира тази за убийството му. Има хора, които не са му желаели положителното, а и в нетрезво положение е доста евентуално някой да му е протегнал ръка.

Ако фактически Теофиков е бил погубен, което става все по-вероятно, то килърът и до през днешния ден се разхожда на независимост, а това в действителност е светотатство.

Източник: HotArena.net
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР