Цяла година чакаме да дойде лятото и когато най-накрая го

...
Цяла година чакаме да дойде лятото и когато най-накрая го
Коментари Харесай

Свободата на лятото: дай воля на сетивата си и се наслаждавай на момента

Цяла година чакаме да пристигна лятото и когато най-сетне го усетим с кожата си, бързаме да създадем толкоз доста неща преди да си е отишло – да се гмурнем в морето, да изкачим следващия връх, да пътуваме повече и по-далече от предходното лято и... да опитаме да бъдем вдъхновяващи за някой различен.

Най-топлият сезон е в действителност и най-подходящият да бъдем катализатор на смяната у някой непосредствен човек, да променяме средата към нас с дейностите си и силата ни да е образец за близките. Ако сте на тази вълна и желаете да извършите нещо впечатляващо това лято, вижте тези пет хрумвания, които може би ще ви оказват помощ да извършите повече от плануваното в тази посока:

 iStock/Getty Images

Правете положително и предавайте нататък

Звучи клиширано, само че в действителност нищо не ни коства да демонстрираме повече добрина в отношението ни към другите хора. От най-елементарните жестове на състрадание във всекидневието до включването в по-големи дела и акции, опциите да проявим добрина са големи.

 iStock/Getty Images

Тези дейности са заразяващи, изключително когато от помощта ни е произтекъл резултат за някой човек – почнал е да живее по-добре, постигнал е своя цел или фантазия или е преодолял компликация. Няма потребност да сте прекомерни светци, само че в случай че си поставите за цел просто да показвате положителното си сърце, ще усетите, че настроението и силата ви се усъвършенстват неведнъж.

Променяйте се и помагайте на другите да се трансформират

Промяната е част от човешката еволюция и е симптом за просветеност. Да можеш да се адаптираш в разнообразни условия и среда е основно умеене, а хората, които не са резистентни към смяната, съумяват повече в живота си.

 iStock/Getty Images

Ако усещате, че нещо в живота ви е достигнало своя натурален край или пък в случай че виждате, че някаква дребна смяна в средата ще докара до осезателен резултат – давайте самоуверено напред и променяйте. Проявата на храброст и гражданско съзнание е мотор за огромни достижения и те постоянно идват от нечий самостоятелен заряд и потребност за развиване.

Социализирайте се

Лятото е най-удачният сезон и за това. Навсякъде можете да намерите уместно събитие, от което да научите нещо забавно или просто да се забавлявате и срещнете нови и забавни хора.

 iStock/Getty Images

Пътувайте, излизайте от зоната си на комфорт (не прекомерно, само че най-малко няколко крачки встрани), опитвайте, експериментирайте – ще помните тези моменти дълго напред във времето и сигурно ще научите нещо от срещите си с хората по пътя, а с някои от тях даже може и да останете за повече, в сравнение с сте предполагали.

Подарявайте си страсти

В гонене на цели, извършване на задания и задължения от време на време забравяме, че сме просто човешки същества със сърца, които имат потребност от страст, неспокойствие, усеща.

Позволете си това лято да се порадвате и на нещо, което няма материално изражение и не е работно достижение, а просто нещо, което ви носи благополучие. Като тези моменти в летните утрини на морето (или планината), в които се усещаме леки, потънали в безвремие, без нищо да ни притиска и изисква от нас.

Лято утро на море/планина

Дайте си време да преживеете някаква страст, която ще остави у вас спомен, ще ви върне към времената, в които животът беше по-прост и елементарен, и ще ви подсети, че оттатък всичко, което би трябвало да реализираме, до момента в който сме живи, има и едно чувство за наслада от самото битие.

 iStock/Getty Images

Изразявайте се

Лесно е да се каже, мъчно е да се реализира. Огледайте се към вас и вижте какво вършат децата – скачат, пеят, въртят се, намират си занимания, в които се вглъбяват с часове. Нещо се случва по пътя ни към порастването и последователно забравяме да се показваме, а не трябва – изразяването на страсти е отлично занятие, когато се случва по изобретателен и вълнуващ метод. Пейте си, пуснете си музика, рисувайте, плетете, четете, пишете – опциите са доста.

 Lancôme

И до момента в който вършиме всичко това, можете да се заявите и по още един метод – със запаметяващ и отличаващ се мирис, който да се трансформира в нещо като ваша запазена марка, а вас – в самобитен кумир за близките. Idôle Now е новата версия на познатия мирис на, който е по-пищна и смела разновидност на истинския Idôle и трансформира всяка жена в носителка на смяната, давайки ѝ оня заряд на Слънцето, което то има при всеки собствен изгрев.

 Lancôme

В този парфюм по безукорен метод участват висококачествени натурални съставки, подкрепени от науката, която основава смели и богати аромати. Резултатът е впечатляващ - Idôle Now е обилен флорален мирис с връхни нотки на превъзходна роза, сърце от Мадагаскарска орхидея и базови нотки гурме ванилия, създаващи неповторимо лятно и цветно благоухание.

 Lancôme

Новата версия на този обичаен парфюм е смела, богата и артистична и споделя истории за достижения и мощната сила на дамите, които провокират промени. Той е съвършената добавка към живота ни това лято, в което сме поели по нов път, към нови хоризонти, към преоткриване на себе си и тези към нас. Насърчаваме ви да го грабнете и самоуверено да проправите път там, където напълно до неотдавна е било немислимо – а почитателите и съидейниците сами ще дойдат.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР