Цяла България познава добре традициите на Карнобат в земеделието, но

...
Цяла България познава добре традициите на Карнобат в земеделието, но
Коментари Харесай

Румен Радев: Без млади хора няма просперитет, няма развитие

Цяла България познава добре традициите на Карнобат в земеделието, само че огромното благосъстояние тук не е единствено плодородната земя, огромното благосъстояние сте вие - честните, работливи хора. Това съобщи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който взе участие през днешния ден в отбелязването на празника на Карнобат, оповестиха от пресслужбата на президента.

Въпреки провокациите на нашето съвремие, с вашия неотстъпчив предприемачески дух, вие всекидневно търсите нови благоприятни условия за развиване на вашия град, уточни президентът.

Той открои като предимство за града и неговото разположение и връзката му с значими транспортни артерии, изключително в региона на железопътния превоз, където „ за жалост интензивността дава повече мотив за горделивост от предишното, само че и вяра за бъдещето “.

Президентът изрази убеденост, че с новите европейски политики и проекти за усилване на ролята на този значим за екологичното развиване превоз, Карнобат ще укрепи ролята си на транспортен център, а това ще дава и нови благоприятни условия за града и неговите поданици.

„ Знам и вашите паники, свързани с бъдещето “, означи още президентът в словото си. Ще преодолеем здравните, стопански и обществени последици, само че главната паника и за града, и за България е обвързвана с демографската рецесия. „ Без младежи няма разцвет, няма развиване, а младежите желаят положително възнаграждение, качествени учебни заведения, лечебни заведения, инфраструктура “, уточни президентът и поздрави общинското управление и жителите на Карнобат за постигнатото с доста труд и мъжество в тази тенденция.

Смелата визия и капиталови проекти на общинското управление за развиването на града не могат без ясната поддръжка на страната, уточни още Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.



Държавният глава съобщи и че във всички основни за развиването на Карнобат процеси решаваща е ролята на хората – с тяхната интензивност и деятелност. „ Вярвам, че е близко времето, в което тази интензивност и деятелност ще срещнат съответните устойчиви политики на всички равнища, с цел да може да продължавате да развивате вашия град като мотор за развиването на целия район ", уточни още в приветствието си пред жителите и гостите на Карнобат Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

В Карнобат президентът посети храмът „ Свети Йоан Богослов “ и се включи в литийно шествие. По-късно президентът организира работна среща с кмета на града Георги Димитров. Кметът срещна президента с постигнатото от локалните управляващи в региона на образованието, опазването на здравето и обществената сфера. Санирани са всички учебни заведения и детски градини извънредно със лични средства.

Георги Димитров акцентира, че през последните години Карнобат не е получил никакви средства посредством постановления на Министерския съвет и прикани за действителна смяна в районната политика. Обща бе позицията, че финансовата децентрализация е нужда и е извънредно време да се случи в България, с цел да могат българските общини да се развиват, без значение от партийните пристрастия на ръководещите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР