Цветята са красиви, разнообразни и уникални. Също като зодиите. Нека

...
Цветята са красиви, разнообразни и уникални. Също като зодиите. Нека
Коментари Харесай

Кое е цветето, което се съчетава с всеки зодиакален знак?

Цветята са красиви, разнородни и неповторими. Също като зодиите. Нека не забравяме, че всяко цвете има свои неповторими характерности, които могат да кореспондират с тези на някои от зодиакалните знаци. В тази публикация сме създали забавен паралел, с цел да установим кое цвете на коя зодия дава отговор и за какво. Вижте какво открихме: 

Овен - Маргаритка

Също като Овните, маргаритките са чисти и помагащи. Овенът постоянно оказва поддръжка на своите близки и другари, а маргаритката е известна от епохи със своите лечебни свойства. И представителите на зодията, и цветята от типа са привидно благи, само че в действителност са доста устойчиви на компликации. 

Телец - Синчец 

Синчецът цъфти сред месеците май и юли, а тази година това ще е най-силното време за представителите от зодия Телец. Растението и зодията имат и други сходства като това, че и двете имат скрита хубост и неподозирани положителни свойства, които малко хора съумяват да открият и схванат. 

Близнаци - Нарцис

Самото име на цветето указва връзката тук. Близнаците не са самовлюбени, само че имат доста прилики с натурата на нарциса (като личност). Те са постоянно напети, стройни и изправени и знаят, че заслужават най-хубавото. Има нещо поетично в това да са свързани с цвете, което се твърди, че произлиза от наследник на речен господ и русалка. 

Рак - Лале

Лалетата имат хиляди цветове, както раците имат хиляди настроения. Видът на цветето се е развивал през годините, с цел да стане това, което е през днешния ден, по този начин, както и представителите на зодия Рак нормално изминават дълъг и комплициран път в личностното си развиване, с цел да станат прелестните хора, които са през днешния ден. 

Лъв - Лилия

Редно е да свържем лидерската зодия с цвете, което е било считано за кралско в едни по-различни времена. За белите лилии даже се има вяра, че имат възвишен генезис (в Древна Гърция). Лилията, сходно на Лъвовете съчетава доста хубави качества - хубост, лечебни свойства и през годините е въодушевила доста хора. 

Дева - Роза

Розата е наречена " царицата на цветята ". Същото можем да кажем и за Девите, въпреки и не в оня жанр, в който биха си го показали множеството хора. И двете наподобяват нежни и слаби, само че в действителност могат да бъдат доста мощни и да покажат темперамент когато някой ги заплаши. 

Везни - Хризантема

Везните и Хризантемите са есенните хубавици. Едните на зодиака, а другите - на природата. Силният интервал и на двете нормално е лятото и есента. Тогава е времето, когато те изпъкват със своите качества и жънат триумфи. 
Какво цвете би трябвало да отглеждате в дома си съгласно зодията
Ако планирате да се сдобиете с домашно растение, което да украси вашия интериор, какво ще кажете за такова, което да дава отговор на вашия...
Прочети повече
Скорпион - Мушкато

Мушкатото е красиво и стабилно растение, което демонстрира своята хубост при положителни условия и радва близките с наличието си. Същото е със Скорпионите. Те са устойчиви натури, които носят своя лична вътрешна хубост. Когато се отнасят добре с тях, те стават най-хубавата версия на себе си и това рефлектира позитивно на близките. 

Стрелец - Орхидея

Стрелците, както и Орхидеите би трябвало да намерят място, на което да се усещат добре, с цел да цъфтят. Това важи в цялостна сола за представителите на зодията, които демонстрират най-хубавата версия на себе си когато се усещат добре. В добавка можем да кажем, че и двете са много претенциозни и имат странни специфики. 

Козирог - Калия
Цветята към този момент няма да увяхват, даже и когато не сте вкъщи!
Много хора пътуват много постоянно било то по работа или за наслаждение. В днешно време това се случва все по-лесно и ние няма да изпуснем...
Прочети повече
Калията е красиво и неповторимо цвете. Също като всеки един Козирог. Те имат характерна хубост и деликатност, която не всеки може да оцени и познае. 

Водолей - Водна лилия

Водолеят и водната лилия си наподобяват освен по това, че имат водна връзка в своята буря. Те са красиви и раними. Корените на лилията доближават на огромна дълбочина, с цел да може тя да съществува, а същото важи и за душевното положение на представителите на зодията. Те са хора, които дават всичко от себе си в действителност желаят да влязат надълбоко във всяка една тематика, другарство и връзки. 

Риби - Зюмбюл

Игриви, красиви и радващи всички. Рибите пръскат положително въодушевление на всички места по този начин, както ароматният зюмбюл го прави в пролетните месеци. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР