Цветовете на украинския флаг ще осветят Министерския съвет по повод

...
Цветовете на украинския флаг ще осветят Министерския съвет по повод
Коментари Харесай

В цветовете на украинското знаме ще осветят сградата на Министерския съвет на 24 февруари

Цветовете на украинския байрак ще осветят Министерския съвет във връзка втората годишнина от войната на Русия против Украйна и десетата годишнина от анексирането на полуостров Крим. Инициативата е на министъра на защитата Тодор Тагарев и е подкрепена от министър-председателя акад. Николай Денков, оповестяват от Министерски съвет.

Посланието на този акт е България да даде кураж на украинците да не престават своята героична борба, само че и да покаже, че не са сами в нея. Това е и сигнал към българските жители да поддържат свободата, независимостта и териториалната целокупност на страните и да се опълчват на експанзията на властническите режими против демократичните полезности. 

Сградата Министерския съвет, откъм Ларгото и Президентството, ще бъде осветена в цветовете на знамето на Украйна от 18:00 до 24:00 тази събота, 24 февруари.

Осветяването на знакови здания в цветовете на украинския байрак и слагането на флагове на Украйна е и знак за единение с нашите сътрудници в Европейския съюз и със съдружниците на България в НАТО.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР