Цветове Не е тайна, че цветовете винаги са влияели на

...
Цветове Не е тайна, че цветовете винаги са влияели на
Коментари Харесай

Това са скритите неща в дома ви, които ви вредят много без да разбирате

Цветове

Не е загадка, че цветовете постоянно са влияели на психическото положение и до момента в който някои нюанси могат да покачат настроението, други провокират горест.

За това бъдете деликатни в подбора на цветовете за другите стаи и подбирайте верните нюанси.

Например съгласно американски учени най-подходящият цвят за спалнята е синьото, а студените цветове са подобаващи за по-жизнени хора, с цел да им носят баланс. 

Хаос

Когато всичко към нас е каша, мозъкът няма по какъв начин да си почива в случай че вижда цялата неразбория, придружена от разхвърляни облекла, неизмити чинии и така нататък

Поддържайте ред в дома си, с цел да се чувствате подредени и от вътрешната страна - приказката не е инцидентна. Разбира се, в случай че не сте извънредно педантични не е наложително всичко да е равно и под конец, малко креативен безпорядък в действителност основава много уют за някои хора. Но разхвърляните облекла, мебели и предмети не са креативен безпорядък, за това се стремете да поддържате дома си безупречен.

Постоянно работещ тв приемник

Хората, живеещи в апартамент, чиито тв приемник работи непрекъснато, може да се усеща доста изтощени, тревожни и претрупани и на него се приписва доста от негативното влияние върху индивида. 

Постоянният звук от електрониката може да повлияе на производството на мелатонин, който е виновен за положителния сън и възприятието на отмалялост. За това спирайте тв приемника, когато можете и когато не го гледате.
Нещата в дома ви, които постоянно се виждат от хората, които идват на посетители
Закачалката в коридора Тя елементарно може да бъде запълнена от якета, чанти и всевъзможни други движимости, което прави антрето да наподобява претрупа...
Прочети повече
Дебели пердета

Нещо, което хората всеобщо пренебрегват като фактор за психичското им здраве, е естествената слънчева светлина, която зарежда позитивно. Лошото осветяване или въобще притъмнените стаи, са способни да понижат жизнеността на хората, живущи там, колосално.

Ароматни свещи

Добрият мирис способства извънредно доста за настроението. Не инцидентно най-вече мемоари се връщат в мозъка, когато са свързани с миризми, а когато са хубави миризмите, те по-скоро ще бъдат приятни и асоциирани с уют.

За положително утро най-подходящи са цитрусовите аромати, които носят жизненост и положително въодушевление. 
Това са 3 – те най-успешни метода за филтриране на дома от НЕГАТИВНА сила
Ако се чувствате неспокойни в личния си дом, вероятно е настъпил моментът за енергийно разчистване. Причините за сходно чувство може...
Прочети повече
Ниска температура

Ниската температура в множеството случаи води до дискомфорт и стеснение даже в личната ни кожа, а когато се увием с няколко одеала, с цел да се стоплим, можем да кажем довиждане на силата. 

Жилището би трябвало да е с удобна температура, която освен да ни топли и да придава уют, само че и да не е прекомерно висока, с цел да не ни приспива.

При човек, който е в студено помещение, кръвното налягане се покачва. Естествената реакция на организма в стая с ниска температура, е да увеличи кръвното налягане и тогава той изразходва по-голямо количество сила, с цел да поддържа нужната температура, която му липсва.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР