Цветомира Стоянова от Враца, която стана един от най-колоритните участници

...
Цветомира Стоянова от Враца, която стана един от най-колоритните участници
Коментари Харесай

Малко преди финала: Интернет сензацията Цветомира от Враца напусна Hell’s Kitchen с черна куртка

Цветомира Стоянова от Враца, която стана един от най-колоритните участници в историята на Hell’s Kitchen България, нощес се раздели с фантазията за премията от 100 000 лв.. 18-годишната врачанка доби голяма известност в обществените мрежи, а занимателните и прочувствени моменти от шоуто с нейно присъединяване са гледани милиони пъти онлайн. Цвети беше и кулинарят, който претърпя най-голямо развиване и се трансформира в най-младата участничка в историята на шоуто с черна куртка.
Тя обаче не съумя да издържи на напрежението и високо вдигната летва в Hell’s Kitchen три седмици преди финала, а при прочувственото овакантяване конкурентните ѝ я изпратиха със сълзи в очите.
„ Ти ми върна вярата в младежите. Че желаят да се учат, че желаят да работят, че желаят да се развиват. Ти си превъзходен образец – спонтанна, готина, непосредствена, постоянно с въодушевление. Но когато стане дума за работа – постоянно първа. Има с какво да се гордееш! “, сподели началник Ангелов на разлъка с Цветомира.
В битката за победа и огромната премия остават Станислав от Перник, Виолета от София, Асен от Берковица, Кристиан от Варна и Васил от София. В идващите три седмици петимата ще продължат да се потвърждават във все по-сложни кулинарни тествания, а на финала най-хубавите двама ще премерят сили за огромната премията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР